pezsgős üveg és bonbonok egy dobozban

A pezsgő és csokoládé mindig nyerő páros

Fotó: ZAX

Vagány, merész, stílusos, Oscar-díjas - ZAX, az ehető ékszer

A hamarosan elstartoló Vince Gála nemcsak a borkedvelőket fogja kényeztetni, hanem a finom falatok szerelmeseit is. Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor ne keress tovább, a most bemutatott ZAX csokoládéműhelyben tuti nem fogsz csalódni.A Vince Gálán kiállító ZAX csokoládéműhely igazán kiemelkedik a kínálatból, mert édességei már-már ehető ékszerként gyönyörködtetik a szemet, lázba hozzák ízlelőbimbóinkat és kényeztetik a lelket.

sz\u00ednes bonbonok egy nagy dobozban

Igazi műremekek!

Fotó: ZAX


A márka 2019-es bemutatkozása után a szakmai elismerés szinte pillanatok alatt megérkezett: három ezüstérmet hoztak el a 2020-as Academy of Chocolate Awards-on passiógyümölcsös pralinéjukkal, az International Chocolate Awards világversenyen pedig két bronzzal tüntették ki a málnás és a sós-karamellás bonbonjaikat.

Idén pedig Közép-Európából egyedülállóan két csillagot kapott a gasztronómia Oscar-díjaként számon tartott Great Taste Awardson a ZAX csokoládéműhely erdei gyümölcsös bonbonja, de kézműves Zsutella mogyorókrémüket is díjazták.

Vásárolj jegyet akár már 4990 forintér a Vince Gálára és kóstold meg Magyarország legjobb borait és párlatait!

sz\u00ednes bonbonok egy feh\u00e9r dobozban

Megálmodták és megvalosították

Fotó: ZAX


Kik a megálmodói, megalkotói ezeknek a csodálatos, a legmagasabb ízigényt is kielégítő művészi csokoládéknak?

Varga Zsuzsa és Ferenc így fogalmaznak: „Minden az otthoni konyhánkban kezdődött. Tíz évvel ezelőtt megérett bennünk a gondolat, hogy milyen izgalmas hobbi lehetne a csokoládékészítés. A hobbiból szerelem lett és hivatás. Így született meg a ZAX, Komáromban a Duna partján."

A Varga házaspár büszke rá, hogy értéket teremthetnek a magyar csokoládépiacon és újabb emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy vidéki kisvárosból is lehet világszínvonalú terméket készíteni, ha valaki alázattal, szenvedéllyel végzi a dolgát.

sz\u00ednes bonbonok

Prémium alapanyagokból készítik a csokoládékat

Fotó: ZAX


A csokoládéműhelyben kizárólag a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, illetve csak kiváló alapanyagokból készítik termékeiket.

A ZAX készítői beutazták a világot, hogy megkeressék a legkiemelkedőbb termelőket. A kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik.

Olvasd el Juhász Anna irodalmárral, a Vince Díj egyik nagykövetével készült interjúnkat!

\u00fczlet belseje. csokol\u00e1d\u00e9k pezsg\u0151

A showroom-teret Budapesten a Sas utcában találod

Fotó: ZAX


A budapesti, Sas utcai mintabolt a második üzlet, amivel egy álom vált valóra, hiszen a csokoládék a műhelyet elhagyva illusztris, a minőséghez illeszkedő showroom-teret kaptak az V. kerületi műemlék épületben. Az üzletnek fontos része a Taittinger champagne kínálata, ami organikus egészt alkot a ZAX termékeivel, hiszen a pezsgők nem pusztán az ünnepi alkalmakat teszik még különlegesebbé, de a csokoládékat is inspirálják.

Megrendelésre ízlés szerint egyedi csokoládékat is tudnak készíteni, így a döntéshozók olyan szín-, íz- és formavilágú édességeket rendelhetnek, amit ajándékba a legszívesebben adnának a kollégáiknak.

Így könnyen lehet tükrözni a cég által képviselt értékeket, ami ezáltal a brandépítésnek is az egyik legtökéletesebb módszere: ha valaki ezt a csokoládét megkóstolja, emlékezni fog rá, hogy kitől kapta, annyira különleges és finom.