wolfgang puck séf ül az asztalnál
Fotó: Hargitay Olivér

Egy hét alatt 500 ezren látták a világ 7. legjobb séfjének rántottás videóját! Nézd meg!

Wolfgang Puck legújabb videójával letarolta a TikTok-ot, pedig a sztárséfen kívül csak egy rántotta szerepel benne. Vajon miért érdekel mégis ennyi embert? Ha megnézed, megtudod!


A mashed.com oldalán találtunk rá egy érdekes cikkre, miszerint Wolfgang Puck elindult meghódítani a TikTok világát, nem is akárhogyan...Íme!

Ez is érdekelhet: Interjú a Matild Palace-ban Spagót nyitó Wolfgang Puckkal

toj\u00e1sr\u00e1ntotta egy feh\u00e9r t\u00e9ny\u00e9rban

Fotó: Nata Bene / Shutterstock


Wolfgang Puck világhírű séf elkezdte felépíteni TikTok-birodalmát, ahol tippekkel és receptekkel kápráztatja el az őt követő több százezer főzni vágyó embert. Legújabb videója letarolta a közösségi média oldalt, már több mint 500 ezer megtekintésnél és 40 ezer kedvelésnél jár.

Pedig a rajongók csak egy igen egyszerű kérdést tettek fel a sztárséfnek: „Mi a legegyszerűbb, de legösszetettebb fogás, amit valaha készített?"

Puck válasza nagyon meglepte a követőket, mivel ez az egyszerű étel nem más, mint a tojásrántotta.

Most valószínűleg azt gondolod, hogy ez a világ egyik legegyszerűbb étele, akkor mégis, hogyan lehet bonyolult? Nos, Puck szerint a megfelelő állag eléréséhez sok türelem, a tojások lassú sütése és némi friss vaj is szükséges, mert csak így válik a rántotta igazán krémessé és ízletessé.

A kommentekből az is kiderült, hogy a szakácstanulóknak kötelező elsajátítaniuk a tökéletes tojásrántotta technikáját. Az egyik kommentelő a videó alá ezt írta: „Nagyon igaz! 6 hétig tanultunk a tojás megfelelő elkészítéséről a szakácsiskolában. Sőt, a záróvizsgán tojásrántottát kellett készíteni.”

@wolfgangpuck

Reply to @mr_smilemore my culinary test