Gyerek epret vesz el a konyhában a pultról

Lehet a zöldség és a gyümölcs is ellenállhatatlan

Látnod kell, miket varázsol gyerekei tányérjára egy angol anyuka!

Gyerekeit akarta rávenni az egészségesebb étkezésre, végül az egész világot elbűvölte ennivaló kreációival Sarah Lescrauwaet-Beach. Nézd meg, hogyan rakja ki zöldségekből és gyümölcsökből a Simpson családot vagy Micimackót és Malackát!


A legtöbb anyuka igyekszik mindent elkövetni azért, hogy gyerekei elég zöldséget és gyümölcsöt egyenek. De mi van, ha hiába hámozzák és vágják a kicsik által könnyebben fogyasztható méretre a egészséges falatokat, a gyerekek mégsem akarják elmajszolni ezeket?

Olyankor bizony csellel kell győzni – na és persze jól jön némi ügyesség és kreativitás. Így volt ezzel az angol Sarah Lescrauwaet-Beach is, aki gyerekei miatt kezdett el figurákat megjeleníteni a tányérokon. Persze csakis zöldségek és gyümölcsök felhasználásával, hogy a kicsik többet egyenek ezekből.

Ha rápillantasz az Instagram-fotóira, biztos te is alig hiszed el, hogy a tányérokon mindig minden ehető – angolul oda is írja a képekhez, hogy melyik tányéron milyen egészséges finomságokat használt fel az adott figurák megalkotásához.

A gondoskodó anyuka épp olyan ügyesen jeleníti meg az Oroszlánkirály főszereplőit, a Simpson családot vagy Micimackót és malackát, mint mondjuk egy cuki francia bulldogot vagy egy cápát – nem csoda, hogy a Bored Panda is felfigyelt rá és cikket szentelt neki.

Sisters eat a snack together while woman cooks.

boy in red and blue striped long sleeve shirt holding brown wooden chopping boardPhoto by Angela Mulligan on Unsplash
Forrás: