Guy Fieri nevű férfi fehér ingben, szemüvegben, szőke hajjal, gyűrűben

Nem hazudtolta meg önmagát

Guy Fieri keresztezte a hot dogot az almás pitével

Első hallásra bizarr, a videó megtekintése után azonban simán el tudjuk képzelni, hogy már indulsz is konyhába. Könnyen lehet ugyanis, hogy minden hozzávalóval rendelkezel otthon.


Azt eddig is tudtuk, hogy Guy Fieri étteremtulajdonos, TV-s séf a szakma nagy punkja, aki magasról tesz minden szabályra (nemrég a Gondolatmorzsákban idéztünk tőle, ottani mondataiból is egyértelműen kiderül mindez). Bár szereti a hagyományos dolgokat, kicsit úgy kezeli őket, mint a gyerek, aki miután szétszedte a LEGO autóját, emlékezetből próbálja összerakni. Minden elemet felhasznál, de valahogy mégsem ugyanaz áll össze belőle.

Fierit most a Chevrolet kérte fel az együttműködésre az augusztus 12-i Field of Dreams baseball bajnoki mérkőzés apropóján (a meccsnek ritkán otthont adó iowai helyszín miatt kapott saját nevet az esemény). A meccs felvezetéseként az autógyár egy a 70-es éveket felidéző reklámot készített, ami alatt a "Baseball, Hot Dogs, Apple Pie and Chevrolet" című dal megy. Nos, a séf ebből a négyből egybepakolta, amit a konyha törvényei megengednek: a hot dogot és az almás pitét.

A házasságba a pite hozza a ropogós tésztát és az almás tölteléket, míg a hot dog a bacont és a virslit, az egészre a legvégén stílszerűen almás mustár kerül.

A recept elérhető a Pinteresten, de a fenti hozzávalók ismeretében az alábbi videó megtekintése után nem igazán van már szükség rá.