kék víz vitorlással, háttérben hegy

Töröltek egy hétvégi balatoni rendezvényt, ne induljon el, aki erre ment volna

Az Országos Meteorológiai Szolgálattal történt egyeztetést után a szervezők a részt vevők biztonsága miatt lefújták az eseményt.A Hervis Balaton-átevezést az eredetileg kijelölt időpontban, július 30-án a térségbe érkező, a vártnál erősebb hidegfront miatt nem lehetett megrendezni - írja sonline.hu.

Akkor bejelentették az esemény elhalasztását az augusztus 6-i pótnapra. Ennek megfelelően a Szervezőbizottság az elmúlt napokban minden előkészületet elvégzett, hogy az átevezést sikerüljön a hétvégén megrendezni.

s\u00e1rga evez\u0151lap\u00e1tok

Fotó: Iryna Khan / Unsplash

Az Országos Meteorológiai Szolgálattal és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal történt egyeztetést követően azonban a szervező Magyar Kajak-Kenu Szövetség – tekintettel a nevezők biztonságára – úgy döntött, végleg törli a 2022. évi Hervis Balaton-átevezést.

Ez azt is jelenti, hogy az eseményt ebben az évben nem fogják megrendezni, így a nevezési díjak visszautalásra kerülnek. Szerencsések voltak azok, akik részt vettek július elején tartott átevezésen Fonyódon, mert ott meg volt tartva.