egy nő a medence szélén ül és napozik

Így még biztosan nem nyaraltál!

Fotó: Song_about_summer / shutterstock

3 egzotikus hotel, amit teljesen egyedül is ki tudsz bérelni

Átélnéd a luxusvendéglátás élményét? Pipa. Biztonságos, COVID-mentes helyre vágysz? Pipa. Szeretnél egy teljesen privát, félreeső kiruccanást? Pipa! Bemutatjuk a legújabb őrületet, az egész hotel bérlést!Egyre több független szálloda követi az új trendet, vagyis hogy a birtokukban álló egész hotelt egy embernek vagy társaságnak kiadják. Kínálatuk nagyon széles skálán mozog, így segítségükkel átélheted a luxus életstílust vagy a sztárok áhított mindennapjait is.

Egy szó, mint száz, még sosem volt ilyen csábító egy különleges utazásra indulni a szeretteiddel, barátaiddal együtt.


A világ egyik legnagyobb független szállodalánca, a Preferred Hotels & Resorts több olyan lehetőséget is kínál, ahol egy egész szállodát lefoglalhatsz.

Legyen szó pasztell rózsaszín nyaralókról a Bermudákon, egy teljes házról a Comói-tó partján, vagy akár egy egész szigetről a Maldív-szigeteknél, 2021-ben már minden ilyen álmod valóra válhat náluk!

Nekünk a kínálatukból a Maldiv-szigeteki tetszik legjobban, mert ott egy komplett szigetet is kapsz a szallodahoz, ahol csak te vagy. Távol a nagyvárosok zajától és fényeitől, a Noku Maldives lehetőséget ad arra, hogy egy életre szóló vakációt élj át a Föld egyik legszebb paradicsomában. Foglald le az egész szigetet, amin 50 privát villa, négy étterem, bár és egy deluxe gyógyfürdő is helyet kapott. A vendégek személyre szabott sznorkelezést, búvárkodást, jóga- és főzőleckéket vehetnek igénybe.

(ahotellife)

Ha Európában keresel...


Természetesen nem csak az előbbi említett cég ült fel a divathullámra. Dubrovnik óvárosában, a csillogó kék tenger közvetlen közelében elhelyezkedő Villa Orsula egy felújított, 1930-as években épült, Adriára néző villát kínál. A 13 szobás butikhotel ötcsillagos szállással, finom ételekkel és személyre szabott kiszolgálással várja a vendégeket.

A teljes hotel ára éjszakánként 25 ezer eurótól vagyis nagyjából 9 milliótól kezdődik, viszont szezononként változhat ez az ár - akár tovább felfelé is.

Ha messzebbre utaznál...


Costa Rica félreeső régiójában, Guanacastéban több kilométernyi érintetlen partszakasz mentén, valamint számos túra- és hegyikerékpáros útvonalhoz közel található a Casa Chameleon at Las Catalinas. A 21 villából álló szálloda minden egyes épülete saját medencével rendelkezik. A teljes ingatlan kibérlése esetén 42 fő elszállásolására van lehetőség privát személyzettel, teljes hozzáféréssel a híres Sentido Norte étteremhez.

A bérlési ár éjszakánként 12 ezer dollártól, vagyis nagyjából 3,7 millió forinttól kezdődik.