Rókusfalvy Pál a pezsgőkonferencián, előtte emberek ülnek

Itt számít az interaktivitás!

Fotó: Földesi Máté

Hallasd a hangodat, avagy jön a 9. Borkonferencia

Idén október 21-én rendezik a 9. Borkonferenciát, amelynek a New York Palota ad majd helyet. A szervezők kerekasztal-beszélgetésekkel, előadásokkal és komoly témákkal várják a szőlő-bor ágazat iránt érdeklődőket.A szeptemberben nagy sikerrel megrendezett Pezsgőkonferencia után már itt kopogtat az ajtón a 9. Borkonferencia. Valóban nem túlzás, hogy máris újra összeülnek a szőlő-bor ágazat szereplői, véleményformálói, hiszen akad miről beszélni.

Az agrárminisztérium minden bizonnyal húsbavágó bejelentésekkel érkezik a pályázati lehetőségekkel kapcsolatban, de hallhatsz majd olyan fontos trendekről, mint a vulkanikus borok, vagy olyan aktualitásokról, amelyek a covid alatti válságkezeléssel és értékesítéssel függenek össze.

Ismét komoly nemzetközi kitekintést kapsz majd, olyan izgalmas témákat érintve, mint a Henkell-Freixenet akvizíció vagy a rozé borok forradalma egy Master of Wine szemszögéből, sőt a konferencia amerikai előadójának köszönhetően a jövőbe, a jövő bormarketingjébe is bepillantást nyerhetsz majd.

Két kerekasztal-beszélgetésre is számíthatnak a résztvevők, az egyik a „Borászat, mint befektetés hazánkban", a másik „Az édesborok jövője a világban – Tokaj" témakörét boncolgatja majd szakavatott, valódi véleményvezérek részvételével.

A szervezők ezenkívül kifejezetten kérik a résztvevőket, hogy a konferencián ragadják magukhoz a mikrofont.

Ilyen volt a Pezsgőkonferencia és a Pezsgőünnep szeptember 2-án


A Rókusfalvy Birtokon rendezett eseményről készült élménybeszámolónkat itt olvashatjátok.