fehér kastély zöld fű előtte és napfény
Fotó: BOTANIQ Turai Kastély

A magyar kastélyhotel nyerte el a legjobb rendezvényhelyszín címet

A BOTANIQ Turai Kastély számos elismerésben részesült nyitása óta, többek között kiváló szolgáltatásai, egyedülálló étterme és kastélyparkja is több díjat nyert már. A Business Traveller magazin által, immáron 12. éve megrendezett Business Excellence díjátadón a kastély a „Legjobb Rendezvényhelyszín – vidék” kategóriájában győzedelmeskedett.


Idén immáron 12. alkalommal osztották ki a Business Excellence díjakat, a Business Traveller magazin által rendezett díjátadón. Az eseményen 10 kategóriában hirdettek nyertest, melyek közül a „Legjobb Rendezvényhelyszín – vidék” indulóiból a BOTANIQ Turai Kastély került ki győztesként. A díjat a BDPST Group hotel üzletágának vezetője, Somlyai Zoltán vette át.

feh\u00e9r kast\u00e9ly z\u00f6ld f\u0171, vir\u00e1gok el\u0151tte

Fotó: BOTANIQ Turai Kastély


A BOTANIQ Turai Kastély 19 vendégszobája és pihentető wellness, spa és fitnesz szolgáltatásai mellett számos rendezvénylehetőséggel is várja az érdeklődőket. Impozáns termei, melyek főúri eleganciát sugallanak, és 10 hektáros ősfás kastélykertje teret kínál kisebb céges, illetve családi rendezvények számára is.


Az események hangulatáról a kastély különleges kialakítása és az egykor itt lakó Schossberger család örökségét bemutató festmények és fali díszítések gondoskodnak, míg a vendégek gasztronómiai élményeiről a szálloda Clarisse, illetve Pálmaház éttermei.

\u00e9jszakai f\u00e9nyek egy feh\u00e9r kast\u00e9lyon

Fotó: BOTANIQ Turai Kastély


Kültéri rendezvényekre a kastélykert is tökéletesen kihasználható és igény szerint berendezhető, hűvösebb időben pedig a beltéri terek is alkalmasak nagyobb csoportok befogadására.


A kastély megnyitása óta számos eseménynek adott otthont. Az elmúlt két év során blues koncert, BBQ-est, egészség fókuszú esemény, filmforgatás, autómárka-bemutató, számos sajtórendezvény és influencer event is megvalósult területén, ezek mellett pedig rendkívül kedvelt esküvői helyszínként is funkcionál.