aranyszínű kupa

Újabb komoly elismerést kapott a kastélyból átalakított magyar szálloda

Nívós nemzetközi elismerésben részesült a vidéki kastélyhotel.


A minap számoltunk be arról, hogy a miskolctapolcai Avalon Resort & Spa ***** Superior elnyerte, a Best Family Resort (legjobb családi hotel) címét az egyik legrangosabb nemzetközi turisztikai versenyen, az International Travel Awards-on.

feh\u00e9r kast\u00e9ly z\u00f6ld gyep

Fotó: Lábody István


Most egy újabb jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a BOTANIQ Turai Kastély is nyert a versenyen. A kastély a legjobb ötcsillagos szálloda díjat zsebelte be - olvasható a International Travel Awards oldalán.

feh\u00e9r \u00e9p\u00fclet, k\u00e9k \u00e9g, felh\u0151k

Fotó: Lábody István


A KSA Tourism Marketing szervezet által megrendezett nemzetközi versenyen több mint száz ország szállodái és vendéglátó egységei indultak idén is.

f\u00e1k \u00e9s z\u00f6ld f\u0171, feh\u00e9r kast\u00e9ly

Fotó: Lábody István


A többkörös kiválasztási folyamat után a vendégek, illetve a szakmai zsűri szavazatai döntöttek abban, hogy az egyes kategóriák élére melyik induló kerüljön győztesként - írja az MTI oldala.
feh\u00e9r kast\u00e9ly, medence

Fotó: Lábody István


Nem ez az első díja a turai kastélynak, ugyanis a mesébe illő szállót tavaly a legjobb európai kastélyhotelnek választották meg. A BOTANIQ Turai Kastélyban egyébként már mi is jártunk, élményeinkről itt olvashatsz bővebben.

medence, feh\u00e9r k\u0151 \u00e9s \u00e9p\u00fclet

Fotó: Lábody István


Folyamatos fejlesztéseinkkel és frissülő szolgáltatásainkkal igyekszünk a jövőben is eleget tenni annak, amit ez a díj magával hordoz, és továbbra is az ország kiemelkedő desztinációjaként működni

- idézi a közlemény Somlyai Zoltánt, a BDPST Group hotel divíziójának vezetőjét.