darts tábla nyilakkal

5 budapesti söröző, ahol dartsozni is lehet

Sörivás közben szívesen összemérnéd dartstudásodat a barátaiddal? Erre is egyre több lehetőség van Magyarországon, illetve Budapesten. Mutatunk pár helyet!Magyarországon is egyre népszerűbb játék a darts, ami nem csoda, hiszen egy valódi kocsmasportról van szó, márpedig a magyarok szeretnek sörözőbe, borozóba járni. Számos hely várja már a vendégeket kevesebb vagy éppen több dartstáblával. Ezekből szedtünk neked most össze egy csokorra valót Budapestről.

​Roots Budapest Bar (1077 Budapest, Király utca 77.)


A fiatalos Roots Budapest Barban a darts (egy tábla van) mellett sakkozni is lehet, sőt a felszolgálók kérésre szívesen összetolnak nektek két asztalt, szerelnek rá hálót és már indulhat is a pingpong. Esténként DJ keveri a zenét, az italválaszték nem túl széles, de így is mindenki találhat kedvére valót.

6:3 borozó (1093 Budapest, Lónyay utca 62.)


Hidegkuti Nándor, a legendás Aranycsapat csatára 3 gólt is szerzett a 6:3-as végeredményt hozó, utóbb az évszázad meccsének elkeresztelt labdarúgó-mérkőzésen Londonban. Nem meglepő, hogy 1973-ban nyitott saját borozójának is ezt a nevet adta. A berendezés, felfrissítve, de abszolút hozza az 50 évvel ezelőtti hangulatot, a jelenlegi angol tulajdonosok ezt egészítették ki az Aranycsapathoz kapcsolódó ereklyékkel és egy darts táblával.

Jégkert (1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.)


A Széll Kálmán tér és a Mammut bevásrlóközpont szomszédságában télen korcsolyapálya, tavasztól őszig sörkert üzemel. 36 féle sör a csapon, sportközvetítések 12 kivetítőn, pingpong, csocsó, biliárd, darts és teke – ez vár rád, ha ellátogatsz a Jégkertbe.

Noiret Biliárd és Darts Szalon (1066 Budapest, Dessewffy utca 8-10.)


Bár „szakintézményről” van szó, nem fognak kinézni onnan akkor sem, ha nem profi szinten műveled a dartsot. Játszhatsz műanyag nyíllal gépen, vagy fém nyíllal hagyományos táblán. Ha megéhezel, a hagyományos rágcsák mellett lepényt is süttethetsz magadnak.

Palota Sport és Darts Kocsma (1154 Budapest, Gazdálkodó út 45.)


Ha megmérettetnéd darts tudásodat, ez a neked való hely, itt ugyanis rendszeresen zajlanak versenyek is. Céges bulik, születésnapok szervezését vállalják az üzemeltetők.