sárga falak, mozgólépcső
Fotó: VegasTravelNews / Facebook

Rendhagyó kiállítás nyílik Diana hercegnő életéről a személyes tárgyaival!

Diana hercegnő rajongók figyelem! Ilyen különleges kiállítást még sosem rendeztek a szívek királynőjéről!


A minap a travelweekly oldalán egy olyan különleges kiállításról írtak, amin Diana hercegnő ruhái és egyéb használati tárgyai lesznek kiállítva.

Olvasd el ezt is! Diana hercegnő ihlette a világ legdrágább pezsgőjét


A szívek királynőjének életét a "Diana hercegnő: A Tribute Exhibition" kiállításon lehet majd felfedezni a Las Vegas-i Crystals bevásárlóközpontban.

A 1000 négyzetméteres területen 12 tematikus szoba található, amikben többek között Diana walesi hercegné arisztokrata családjának ősi birtokát és a legendás hercegnő mindennapjait idézik meg. "Az évszázad esküvője" névre keresztelt szobában megtekinthető Diana menyasszonyi ruhájának másolata, amit a világhírű belga művész, Isabelle de Borchgrave álmodott meg.

Diana hercegn\u0151 lila ruh\u00e1ban

Fotó: commons.wikimedia.org


A Fashion Icon fantázia névre keresztelt teremben Diana hercegnő kedvenc ruháit, többek között a francia Catherine Walker és az olasz Gianni Versace divattervezők alkotásait tekinthetik meg a látogatók. További nyolc estélyi ruha kerül még bemutatásra, amiket Diana viselt királyi körutakon és nagy rendezvényeken.

Fot\u00f3:

Fotó: en.wikipedia.org


A Gone Too Soon: A Memorial nevű tematikus szoba visszarepíti a látogatókat Diana tragikus halálának hetébe és a hercegnő temetésére. Itt többek között virág installációk, koszorúk és egy eredeti méretű palotakapu kerül kiállításra. A lélegzetelállító kiállítás több mint 500 személyes tárgyat mutat be, amik egykor a hercegnőhöz vagy a királyi család más tagjaihoz - beleértve Károly herceget, II. Erzsébet királynőt és Vilmos herceget - tartoztak.

Diana hercegn\u0151 \u00e9s K\u00e1roly herceg

Fotó: www.flickr.com


A rendhagyó kiállítást az SBX Group és a SEE Global Entertainment marketing ügynökségek hozták létre. A kiállításból befolyt teljes összeget a mellrák elleni küzdelemre fogják felajánlani.

Diana hercegn\u0151 feh\u00e9r ruh\u00e1ban

Fotó: www.flickr.com


Ez az új kiállítás ritka lehetőséget kínál a hercegnő saját tárgyainak megcsodálására. A látogatók itt átélhetik, milyen lehetett a világ leghíresebb hercegnőjének lenni - idézi a cikk Danny Fritz-et, az SBX Group vezérigazgatóját.

A "Princess Diana: A Tribute Exhibition" állandó kiállítás 2022 augusztusban nyitja meg kapuit.