fehér kőépület éjjel
Fotók: Tabrez Syed on Unsplash

Botrány a Fehér Házban: a most kikerült fotók láttán egyesek visszakövetelik Trumpot

Karácsonyi díszbe öltöztették az amerikai elnök otthonául szolgáló Fehér Házat, kiverte a biztosítékot egyeseknél a látvány.


November 30-án megérkeztek az első fényképek a karácsonyi díszbe öltöztetett Fehér Házból, vagyis a mindenkori amerikai elnök rezidenciájáról. A koncepcióért a hagyományoknak megfelelően a first lady, ezúttal tehát Joe Biden felesége, Jill Biden volt a felelős. Az anyaglista alapján Jill beleadott apait-anyait: összesen 1800 méter füzért, 300 gyertyát és 10 ezer díszt használtak, az épület különböző pontjain 41 karácsonyfát állítottak fel.

Nem mindenki elégedett azonban a stílussal. Egy Maria Ellis nevű Instagram felhasználó összehasonlításképpen kiposztolt egymás alá egy 2020-as (még az előző elnök feleségének, Melanie Trumpnak a nevéhez fűződő) és egy 2021-es képet a karácsonyi ruhába öltöztetett Fehér Házról, mintegy demonstrálandó, a mostani díszítés a nyomába sem ér a tavalyinak. Posztjába (lásd lent) még ezt írta: „Bidenéknek fel kellett volna bérelniük Melanie Trumpot!”