lány búvárszemüvegben a víz alatt

10 napon át csak  500 forintba kerül a belépő az egyik hazai termálfürdőben

Szeptember 20. és 30. között érvényes az akció, utána lezárják télire a népszerű fürdőt.A termalonline.hu számolt be Tóth Istvánnak, a zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdőt működtető Szentgrótért Kft. ügyvezető igazgatójának szezonértékelőjéről, amit az igazgató a helyi televíziónak adott. Ebben a termalonline.hu szerint elmondta, hogy az előzetes adatok alapján az idei nyáron több vendég kereste fel a termálfürdőt, mint egy évvel korábban.

Kimondottan sikeresnek bizonyultak a fürdő programjai a retró naptól kezdve a veteránautók bemutatóján át az Off Road napig bezárólag. Volt olyan fürdősrendezvény, ami kétszer annyi vendéget vonzott, mint az előző évben. Mindezeknek köszönhetően várhatóan nyereséggel zárja az idei évet is a fürdő.

A zalaszentgrótiak számára egy akcióval is készülnek. Szeptember 20. és 30. között a helyi lakosok mindössze 500 forintért látogathatják a termálfürdőt.

A létesítmény az eddigi fennállása nagy részében zárva volt a téli időszakban. Tavaly az edzéseiket a fürdőben tartó sportkluboknak köszönhetően a téli hónapokban sem zárták be a termálfürdőt. Idén viszont visszatérnek a szezonális működésre, ez konkrétan azt jelenti, hogy már csak október 2-ig tartanak nyitva.

Ugyanakkor tervezik egy olyan beruházás megvalósítását, ami hozzájárulhat a fürdő gazdaságos működtetéséhez. Egy napelemparkot építenének, ami megfelezné a villamosárammal kapcsolatos költségüket. Az emelkedő energiaárakon belül egyébként a gázárak megugrása nem érinti a fürdőt, mert nem használnak gázt és ezt nem is tervezik.