folyók, körülöttük zöld növények nappali fénynél

Megjelent Európa 8 legbiztonságosabb nyaralóhelyének listája - örülni fogsz!

A magyarok több kedvenc helye felkerült a nemzetközi tanácsadó cég által összeállított 2022-es listára.

Végleg beköszöntött a nyár, aki eddig még nem tette, most már az is a nyaralását szervezi. A legfontosabb szempont az utazni vágyók többségénél, hogy olyan úti célt válasszanak, ahol valóban jól érzik magukat. Ennek egyik feltétele, hogy az adott helyen ne érje az embert semmilyen kellemetlen meglepetés.

Nem csoda, hogy az elmúlt hetekben egymás után jönnek ki a legbiztonságosabb és legkevésbé biztonságos országokat összegyűjtő listák. Korábban már mi is bemutattunk egy ilyet, ott sajnos a magyarok egyik kedvenc nyaralóhelyét a legkevésbé biztonságosak között tüntették fel.

Ezúttal egy a fogyasztókat mindenféle termékekkel kapcsolatban segítő tanácsadó iroda készítette el a maga listáját a nyaralás szempontjából legbiztonságosabb európai országokkal - olvasható a traveldailymedia.com minapi cikkében. A pontozásnál olyan faktorokat vettek figyelembe, mint a strandok vizeinek minősége, az egészségügyi ellátás színvonala és természetesen az elkövetett bűncselekmények száma.

Az első helyre végül Svájc került, 88,3 pontot kapott a maximális 100-ból. Jó hír, hogy a legjobb 8 közé számos, a magyarok által előszeretettel látogatott ország is bekerült.

Európa 8 legbiztonságosabb úti célja

t\u00f3, m\u00f6g\u00f6tte k\u0151\u00e9p\u00fcletek nappali f\u00e9nyn\u00e9l

Látkép Zürichről

Fotó: Ricardo Gomez Angel / Unsplash

  1. Svájc
  2. Szlovénia
  3. Portugália
  4. Ausztria
  5. Németország
  6. Spanyolország
  7. Csehország
  8. Olaszország