előtérben töld növények, hátul folyó, kék ég

Fogadjunk, hogy 80 másodperc alatt meghozzuk a kedved a Neszmélyi borvidékhez!

Úszómedence, hajók, évszázados palackok - a legnagyobb neszmélyi pincészet rövid, de annál csábítóbb imidzsfilmet készített a borvidékről.

Neszmély borvidéke alig egy órányira fekszik Budapesttől, mégis kevéssé ismert még a hazai borfogyasztók körében. Pedig a környék igazi kis ékszerdoboz: a dűlők lábánál kanyargó Duna csodálatos panorámát kínál, a települések kulturális sokszínűsége és izgalmas gasztronómiája tökéletes kirándulóhellyé teszi a vidéket, a neszmélyi borok pedig olyan illatosak, amelyet kevés helyen tapasztalni. A borvidék legnagyobb borászata, a Hilltop most image filmet készített Neszmélyről, amely mellé négy, a tudatos és élvezetes borfogyasztásról szóló kisfilm is készült.

Érezd+ Neszmélyt!


A neszmélyi videót négy ismeretterjesztő kisfilm is kíséri, amik a kezdő és laikus borfogyasztóknak segítenek eligazodni a borok világában (ha a fenti videót a youtube-ra átkattintva végignézted, azokat is feldobja). A Hilltop borászat megbízásából készült filmek foglalkoznak a borok minőségét igazolni hivatott földrajzi árujelzővel és bemutatják a Hilltop címkéin is megjelenő aromaköröket (ami az adott borra jellemző íz- és illatjegyeket megmutatva segít a borválasztásban). A kisfilmek egyike kedvet csinál a borkóstolás művészetének megismeréséhez, egy pedig – felidézve azokat a pillanatokat, amiket egy finom pohár bor kísérhet – akár kedvet csinálhat ahhoz is, hogy nap végén egy finom pohár borral a kezünkben kapcsoljunk ki.