kis sziget az óceán közepén

Nyaralásra fel!

Fotó: zstock / Shutterstock

5 csodás privát sziget, amit egy az egyben kibérelhetsz

Te melyiket választanád? A bérelhető szigetet, ahol csak felnőtteket fogadnak, vagy azt, ahol majdnem mindenkire jut egy strand.Ha mindig is egy gyönyörű privát szigetes nyaralásról álmodoztál, akkor ne keress tovább. Eljött a te időd! A listán szereplő szigetek mind az Airbnb oldalán foglalhatók.

​Bird Island, Belize


Élvezd a teljes elzártságot ezen a festői magánszigeten Belizében.

Négy hálószobával és három fürdővel ez a hely akár nyolc vendég elszállásolására is alkalmas, így tökéletes menedéket nyújt családok vagy kisebb baráti társaságok számára, akik egyedi pihenésre vágynak. A vendégek úszhatnak vagy sznorkelezhetnek a türkizkék vízben, de pihenhetnek is a napon.

​Fort Morgan Cay, Honduras


Ez a 40 hektáros magánsziget mindent biztosít, amire szükséged van egy pihentető kiruccanáshoz - beleértve a medencét és a fehér homokos strandokat.

A vendégek kipróbálhatják a sznorkelezést, használhatják a szörfdeszkákat és a kajakokat is. A sziget nyolc-húsz fős csoportoknak tud szállást nyújtani.

El Nido, Fülöp-szigetek


Ha privát szigetes álmodban fehér homokos strandok, pálmafák és lenyűgöző türkizkék víz szerepel, akkor ne keress tovább.

Ha lefoglalod a szigetet, akkor évezheted az egész szálláshely kizárólagos használatát, napi háromszori étkezést, használhatod a sznorkel felszerelést és kajakot kölcsönözhetsz.

​Exuma, Bahama-szigetek


Élvezd a bahamai paradicsomot ezen a privát szigeten.

A 100 hektáros, mindössze négy hálószobás szigeten nyolc vendég tartózkodhat. Kis túlzással mindenkire jut egy strand, ugyanis összesen három van belőlük.

Bocas del Toro, Panamai Köztársaság


Listánk legutolsó szigete csak felnőtteket fogad. A privát szigeten hat bungaló áll a vendégek rendelkezésre, összesen 24 vendég tartózkodhat a szigeten.

Az összes bungaló a víz felett, cölöpökre épült, mivel a mangrove-szigetnek nincs tényleges földje. A vendégek itt aztán teljesen elmerülhetnek a természetben, miközben kristálytiszta víz veszi őket körül. Töltsd a napokat úszással, sznorkelezéssel vagy kajakozással a sziget körül, majd lazíts egy masszázzsal vagy egy romantikus vacsorával.

Még a szigeten élő majmokkal is találkozhatsz!