barna-fekete pók sárga falon

Most kibérelheted egy éjszakára a világ egyik leghíresebb filmes díszletét

A csomag tartalmazza az ikonikus franciaágyat, az életmentő festékes vödröt és az elátkozott bronzszobrot is. December 7-én indul a foglalás.


Feltűnt az Airbnb foglalási oldalon a McCallister ház, vagyis a Reszkessetek, betörők! első részének fő színhelye, ahol a család legkisebb tagja, Kevin borsot tör a betörők alá karácsonykor. A betörőkkel, vagyis az őket alakító szereplőkkel nem, Kevin testvérével, Buzzal viszont találkozhat az a szerencsés, aki az egyetlen megnyitott napon, december 12-én kiveszi a házat, ő lesz ugyanis a vendéglátó.

Árat egyelőre nem tudni, csak az biztos, hogy december 7-én, magyar idő szerint reggel 8 órától lehet foglalni. A nyertes a híres franciaágyból nézheti a Disney+ idén debütáló remake-jét, de természetesen megkapja a plafonra akasztva a hírhedt festékes vödröt és ház elé a bronz szobrot, amit háromszor döntenek le a filmben.

A legendás épület – ahol egyébként inkább csak külső jeleneteket vettek fel, a belsejét praktikus okokból egy stúdióban építették újra – Illinois állam Winnetka településén található.

A bronz szobor

home alone