spalding labda szabadtéri pályán

97 ponttal tért vissza a legendás kosárlabdázó, de nem a parkettre

A hatszoros NBA-bajnok Scottie Pippen szokatlan pályán próbálta ki magát, és nagyon bejött neki.


Scottie Pippen az észak-amerikai profi kosárlabda liga, az NBA valaha volt egyik legjobb játékosa, Michael Jordannel együtt szinte verhetetlen csapatot alkottak, összesen hatszor nyerték meg a bajnokságot. Visszavonulása után amolyan nagykövetként szolgálta még egykori csapatát, a Chicago Bullst, 2015-ben azonban eltávolodott a kosárlabdától.

Manapság, sok sztárhoz hasonlóan, ő is többek között az italbizniszben aktív. Elsőként a hatalmas kezének becenevét viselő DIGITS névre hallgató 5 éves bourbon whisky-t adott ki, ami nemrégiben 97 pontot kapott a Sunset Internation Spirits versenyen. Ehhez jön hamarosan az eddig a whisky-khez használt hordókban érlelt tea, a DIGITS Bourbon Barrel Aged Tea, amit Pippen a Smith Teamakerrel közösen készít.

Olvasd el azt is, milyen italt adott ki Mariah Carey, Brad Pitt vagy éppen Kylie Minogue!

A választás nem véletlen, az ex-kosárlabdázó elmondása szerint gyerekkorától kezdve sok teát iszik, mindig volt otthon jeges tea a hűtőben. Édesanyja amolyan menzás édes teát készített, Pippen felnőttkorában a gyömbéres, mentás teára és a fekete teára tért át. Ennek megfelelően a hordóban érlelt teamixében az Assam és a Ceylon mellett a Keemun kínai fekete tea is megtalálható.