Brewdog punk ipa kék dobozos sör fa asztalon

Kis túlzással a zuhanyból is sör folyik

Megnyitott a sörrajongók európai Mekkája

A skót BrewDog kézműves sörfőzde ezúttal Manchesterben bővítette tevékenységi körét a fogyasztók legnagyobb örömére.

18 szoba, rooftop bár, és ami még ennél is fontosabb, 30 sörcsap és minden fürdőszobában sörrel feltöltött fridzsider várja a manchesteri DogHouse hotel vendégeit. A skót BrewDog főzde az egyik élharcosa a nagyjából évtizede indult sörforradalomnak, 2018-ban a kézműves főzdék közül elsőként nyitott szállodát Ohióban, egyenesen a cég tengerentúli főhadiszállásának kellős közepén.

A sorban második hoteljük a fenntarthatóság jegyében született, a karbonsemlegesség érdekében összesen 26 ezer növényt helyeztek el az épületben és ingyen sört kap az a vendég, aki többször használja a törülközőjét.

Többféle csomag közül lehet választani, a legnagyobb luxust kínáló „The Top Dog"-nak része többek között a vacsora és a reggeli, 5 liter a márka zászlóshajójának számító Punk IPÁ-ból, valamint egy sörkurzus. A „Brewing Experience" csomagra befizető vendégek egy napot együtt tölthetnek az egyik főzőmesterrel. Ha ennyi még nem lenne elég, az alábbi képek valószínűleg végkép meggyőznek, érdemes elgondolkodnod egy manchesteri repülőjegy mielőbbi megvásárlásáról.