étterem belső nyitott ablakokkal, háttérben bazilika

Esőben is lenyűgöző a kilátás a Skybarból

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar

Budapest kedvenc bárja teljesen megújult

Április közepétől új séfpárossal az élén, megújult koktéllappal és bármenüvel várja vendégeit az idén ötéves St. Andrea Wine&Skybar.


feh\u00e9r inges f\u00e9rfi \u00e1ll egy teraszon, m\u00f6g\u00f6tte \u00e9p\u00fcletek

A konyha élén: Vass Ferenc

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar

Budapest egyik kedvenc bárját tavasztól régi-új séfpáros vezeti: a kreatív séf pozíciót a St. Andrea Restaurant séfje, a férfias és karakteres ízélményről ismert Kollár Endre tölti be, a skybar konyhai csapatát a fiatal séf, Vass Ferenc – vagy ahogy a szakmában hívják, Fecó – vezeti, aki ebben a hónapban érkezett meg a St. Andrea csapatába. A séfpáros elkötelezett a friss és szezonális alapanyaghasználat mellett, konyhájukban nem ritka a találkozás az ázsiai és dél-amerikai pácok, illetve a parázson sütés éttermi technikája alkalmazásával – Endre és Ferenc mindketten a bátor kísérletezés hívei.

„Április egy új kezdet a skybar életében – mondja Lizsicsár Miklós, étteremvezető – a két fiatal séf személye és karaktere garancia arra, hogy a város izgalmas, eddig nem látott ételeit kóstolhatják nálunk a vendégek. Hiszem, hogy a friss bárételek a nyári esték kedvencei lehetnek, vendégeink pedig néhány hetente új ételeket élvezhetnek majd nálunk, koktélokkal, borral és pezsgővel – a skybar mozgásban van és izgalmasabb, mint valaha.”

Csábító fogások

sz\u00ednes \u00e9tel fekete t\u00e1ny\u00e9ron

Újdonság a desszertszekcióból

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar

Az étlapon tavasztól bárételek szerepelnek, amelyekből egy délután vagy este alatt akár több is kóstolható, egymással összhangban. Az étlapon szerepel az új fogásként debütáló argentin vörösrák chevice citrussal és paradicsommal, a keleti ízvilág kedvelőinek zöldségtekercs, szója, koriander, mogyoró, egy levehetetlen kedvenc, az ikonikus polip taco jalapenoval, illetve a St. Andrea burger BBQ szósszal. Az első visszajelzések alapján a megújuló skybar egyik kedvenc fogása lehet a bao bun kacsa, zöldségekkel, hoisinnel és korianderrel, illetve berobban két izgalmas desszert is: mogyorós trüffeltorta, és pavlova gyümölcsökkel is.

egy n\u0151 k\u00e9ssel vill\u00e1val eszik egy feh\u00e9r t\u00e1ny\u00e9rr\u00f3l

Bao bun kacsa

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar

\u00e1tl\u00e1tsz\u00f3 talpas poh\u00e1rban s\u00e1rga folyad\u00e9k

Klasszikus és Signature koktélok is várják a vendégeket

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar