piros háztető tábla felirattal

Stranger Things kocsma nyitott, de csak 4 hónapig látogatható

Életnagyságú Demogorgon, filmes díszletek, különleges koktélok.


A Cocktail Geeks névre hallgató bár arról híres, hogy minden 4 hónapban teljesen újjáépítik. Egy adott sorozat képi világának megfelelő berendezést kap és természetesen az étlapot is ahhoz igazítják.

Ezúttal a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának, a 2022. július 1-én a negyedik évad új részeivel folytatódó Stranger Things költözött be a kocsmába. A hely tényleg tobzódik az ereklyékben: belépve egy életnagyságú Demogorgonba botlasz, miközben a háttérben a sorozatból ismert 80-as évekbeli slágerek mennek.

Az étlap nemkülönben izgalmas a rajongóknak: az italok – a RUN, a Flayed, vagy épp a sunset over Hawkins – mind utalás a sorozatra, a falon pedig az első évad emlékezetes karácsonyi díszletei lógnak. A koktélok nem olcsók, 4000 forint körüli áron mozognak.

Ennél is nagyobb költség magának a helynek a meglátogatása, ugyanis a pub Skócia fővárosában, Edinburghben működik. És mint az elején említettük, az óra már ketyeg, 4 hónap múlva újabb tematika jön, érdemes tehát sietnie annak, aki nem akarja kihagyni.