emberek állnak borral a kezükben
Fotó: Téli Etyeki Piknik

Valami véget ér most szombaton Etyeken...

Január 22-én tartják az utolsó klasszikus évindító Téli Etyeki Pikniket. Miért utolsó? A cikkből többek között ez is kiderül.


Az év elindulásának egyik legbiztosabb jele, hogy a Téli Etyeki Piknik keretein belül kinyitnak a pincék, présházak, vendégváróhelyek, hogy tüzes és gőzölgő italokkal, toros étkekkel csábítsák vendégeiket. Most is így lesz ez január 22-én, és már azt is megtudtuk, hogy ez a Téli Piknik lesz az utolsó. No, de mi lesz utána?

emberek \u00e1llnak poharakkal a kez\u00fckben

Fotó: Téli Etyeki Piknik


A tizedik évadra időzítették a hírt, hogy a január 22-i Téli Etyeki Piknik az utolsó lesz a Piknikek sorában. A szervezők azonban rögtön meg is nyugtatnak mindenkit, hogy nem zárásról van szó, éppen ellenkezőleg, újabb előrelépést terveznek és a januári Pikniket követően egy frissebb, még izgalmasabb tematikával szeretnék meglepni Etyek szerelmeseit és azokat is, akiket még eddig nem láttak vendégül.

g\u0151z\u00f6lg\u0151 italt \u00f6ntenek egy poh\u00e1rba

Fotó: Téli Etyeki Piknik


Január 22-én a rendezők tüzes és gőzölgő italokkal igyekeznek majd hűteni a kedélyeket, és persze lesznek toros ételek és igazi mulatság a téli dűnék között. A böllérek 9 órára időzítették a pörzsölést, hogy ne kelljen a vendégeknek hajnalban kelni, tehát érdemes már reggel kilátogatni a Gasztrosétányra, de egész nap találhatnak maguknak gasztronómiai és kulturális kikapcsolódást, akik például egy kis harmonikazenére, látvány malacsütésre, finom falatokra és italokra vágynak.

A részletes programokért látogass el a rendezvény oldalára.