napszemüveges nő úszómedencében

4 szuper fürdő, ami sajnos már csak pár hétig van nyitva

Siess, ha még kipróbálnád őket!


A termalonline.hu oldala gyűjtött össze egy cikkben 4 kedvelt termálfürdőt, ami nincs nyitva egész évben. Ha szeretnéd kipróbálni őket, sietned kell, mert legkésőbb szeptemberben bezár mind és utána jövőre nyitnak ki legközelebb.

Bonyhádi Termálfürdő

A Tolna megyei termálfürdő idén ünnepli megnyitásának tízedik évfordulóját. Három medencéjük van, ezeknek az együttes vízfelülete 640 négyzetméter. Idén június 11-én nyitottak és korábban azt közölték, hogy augusztus 28-ig üzemel a fürdő. Pár évvel ezelőtt azért volt már arra példa, hogy jó idő esetén ráhúztak néhány napot és később zárták a termálfürdőt. A felnőtt belépő nem helyi lakosoknak 2200 forintba, helybélieknek 1800 forintba kerül. A nyugdíjas és a diák belépő ára 1500 forint, 6 éves korig pedig 500 forint. Összességében tehát egészen kedvező árakkal dolgoznak.

Csornai termálfürdő

A Győr-Moson-Sopron megyei fürdő 1973 óta üzemel és mostanra már nagyon megérett a felújításra. Ez el is kezdődött, ami azzal jár együtt, hogy az idei strandszezonban az öt medencéből kettő áll a vendégek rendelkezésére. Cserébe a jegyáraik is alacsonyabbak: a felnőtt belépő 1200 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 800 forint. Idén június 4-én nyitottak és a zárás pontos dátumát még nem közölték, de a korábbi évek alapján a nyár legvégéig, szeptember első napjaiig tartanak nyitva.

Dávodi Termálfürdő

Bács-Kiskun megyében, Baja közelében található ez a termálfürdő, ami egyébként minősített gyógyvízzel rendelkezik. Náluk hétfőtől péntekig 2700 forintba, hétvégén 3180 forintba kerül a napi belépőjegy. Diákoknak és nyugdíjasoknak ugyanez 2350, illetve 2700 forint.Idén augusztus 31-ig tart nyitva a fürdő.

Lakitelek – Tősfürdő

Bács-Kiskun megyében, a Kiskunsági Nemzeti Park területén található ez a barátságos termálstrand. A három termálvizes medence mellett gyermekmedence, bébimedence és úszómedence is a fürdőzők rendelkezésére áll. A Tősfürdő esetében a felnőtt belépő 2500 forint, diákoknak, nyugdíjasoknak pedig 2000 forint a jegy. Manapság ez egész jó árnak számít. Idén május 28-ánnyitottak és náluk augusztus 28-ig tart a szezon.