kerthelyiség asztalokkal, székekkel, növényekkel
Fotó: www.instagram.com/nadasetteremagard

Július 3-án újabb legendás magyar étterem zár be

Jövőre ért volna kerek évfordulóhoz a népszerű üdülőhely leghíresebb étterme, az ünneplésre azonban már nem kerülhet sor.Június 25-én került ki az agárdi Nádas Étterem Facebook-oldalára a poszt, amely szerint hamarosan végleg bezárja kapuit a Velencei-tó legendás vendéglátó egysége:

EGY KORSZAK LEZÁRUL!

Ezúton szeretnénk elköszönni minden kedves vendégünktől, akik 1993 óta ellátogattak éttermünkbe, megtiszteltek Bennünket bizalmukkal!

Mivel 2022. JÚLIUS 3-án leszünk UTOLJÁRA NYITVA, így nehéz szívvel búcsúzunk, hiszen majd 30 éve – az étterem tulajdonosaiként – itt töltöttük életünk nagyon nagy részét. Sajnos a generációváltást semmilyen formában nem tudnánk megvalósítani, ezért is döntöttünk immáron 5-6 évvel ezelőtt úgy, hogy előbb-utóbb meg kell válnunk tőle.

Most adódott egy lehetőség melyben a város fejlődésének érdekében a helyi önkormányzat is támogatott bennünket.

A különböző feltételezések, találgatások lezárásául szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy az étterem helyén egy gyönyörű szép épületegyüttes fog megvalósulni – amit az AGÁRD-LUX Kft fog kivitelezni. Az városban lakók, és az idelátogatók számára igényes üzletek kialakítása - akár lehet benne NÁDAS ÉTTEREM is - és lakások létesítése kezdődik. Ennek a kivitelezése természetesen a bontással fog kezdődni, hiszen a 80-as években készült épületet már nem lehet másképp hasznosítani.

MI BÚCSÚZUNK, és kívánunk mindenkinek boldog életet a megszépülő, megújuló városban!

Kádi Attila és Kádiné Egri Ilona