Adele énekesnő, fehér háttér előtt

Megihlette a bor az énekesnőt

Fotó: Adele / Instagram

Adele kedvenc italáról énekel az új albumán

Az őszinteségéről is híres Adele kedvenc italáról vall a napokon belül megjelenő új albumán! Ha kíváncsi vagy rá, mi az a bizonyos ital, kattints!Adele híres arról, hogy kendőzetlenül vall gondolatairól és érzéseiről. így talán nem olyan meglepő, hogy az is kiderült róla, az erősebb italokat ugyan nem bírja jól, viszont a boroknak nem tud ellenállni.


Legújabb albuma, ami a „30" címet viseli, az elmúlt három év kemény munkája. A rajongóknak már nem kell sokat várni, ugyanis az album pár héten belül debütál.

Az új album elsősorban kisfiának íródott, többek között arról énekel az énekesnő, hogy miért hozott meg bizonyos döntéseket a múltban.


Az amerikai Rolling Stone magazinnak adott interjújában Adele további részleteket árult el a november 19-én megjelenő új albumról. Itt derült ki, hogy az egyik új dal „I drink wine" vagyis „Bort iszok" címet kapta.

Tudtad, hogy az énekesnő kedvenc borát még itthon is beszerezheted?

Adele nem csak új dala miatt került mostanában a címlapokra, hanem látványos életmód változtatása miatt is. A Sirtfood diéta miatt hatalmas átalakuláson esett át Adele. Elmondása szerint azért is kedvelte ezt a diétát, mert nem kellett lemondania kedvenc borairól. (A Sirtfood diétát két angol táplálkozási tanácsadó alkotta meg, elméletük szerint bizonyos növényi összetevők képesek olyan fehérjéket, úgy nevezett szirtuinokat aktiválni a szervezetben, amik hatása megegyezik a böjttel és az edzéssel.)