Blake Lively színésznő
Fotó: blakelively / Shutterstock

Blake Lively színésznő fura kapcsolatot ápol az alkohollal

Blake Lively amerikai színésznő már nagyon hosszú ideje fura kapcsolatot ápol az alkohollal, ezért most egy nagy döntésre szánta rá magát.Blake Lively az egyik legfelkapottabb amerikai színésznő, olyan filmekből ismerheted, mint például az Egy kis szívesség és a Zátony. Mint a sztárok általában, ő is rengeteg partira kapott meghívást. Sokat elfogadott belőlük, egy idő után azonban belefáradt a dologba, rájött ugyanis, hogy elege van az alkohol kellemetlen hatásaiból.


A színésznő már 2012 óta nem iszik alkoholt. Tavaly ősszel nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis piacra dobta saját alkoholmentes italsorozatát, ami a Betty Buzz nevet kapta. A mennyei buborékos italokat azoknak találta ki, akik szívesen lemondanak az alkoholról, ugyanakkor továbbra is szeretnének "szocializálódni" és jól érezni magukat (másnaposság nélkül).

Azért nem fogyasztok alkoholt, mert nem szeretem a hatásait. De nagyon szeretek társaságban lenni és összejönni az emberekkel.

- mondta Lively.


Ezért hozta tehát létre az öt Betty Buzz ízt – Tonic Water, Sparkling Grapefruit, Meyer Lemon Club Soda, Sparkling Lemon Lime és Ginger Beer –, amiket úgy állítottak össze, hogy akár szeszes itallal is párosíthatók legyenek, de elég finomak önmagukban is.

Attól függetlenül, hogy ő nem iszik, sokszor szokott barátainak vagy férjének egy finom italt készíteni. Egyik kedvencéhez Betty Buzz gyömbéres sört és almalevet kever össze, majd a koktélt gránátalma magokkal és fahéjrúddal díszíti. Ha valaki mindenáron vágyik az alkohol ízére, akkor ezzel az itallal jól kombinálható a bourbon whiskey is.

A Betty Buzz egyenlőre csak az USA-ban kapható, de a közeljövőben bővül az országok köre, ahol el lehet majd érni.

(instyle)