rózsaszín háttér előtt három borospalack és feliratok

Mindenki ezeket issza: íme a nyár legnépszerűbb italai!

Illatos habzóborok, jéghideg pezsgők és üde rozék. Most ráadásul kedvezményes áron juthatsz hozzájuk.Tombol a nyár, süt a nap és ilyenkor minden borkedvelő vágyik egy hűsítő, frissítő italra, amelyet vagy a régen vágyott nyaralás alatt vagy kellemes hangulatú, baráti vacsorák alkalmával, netán a Balaton közepén egy vitorláshajón vagy családi események jókedvű forgatagában szeretne elfogyasztani!

Pár kattintással tiéd lehet a VINCE Klub mindkét Summer Edition borcsomagja.

A VINCE Klub a már megszokott borcsomagjai mellett, limitált darabszámú Summer Edition nyári borcsomagjai is bemutatkoznak, amelyek minden nyári találkozóra tökéletes, friss és könnyed megoldást kínálnak. Rendeld meg Te is pár pillanat alatt kedvező áron a vakáció legnépszerűbb italait és élvezd a nyár pezsdítő ízeit:

  • a habzó-gyöngyöző borokat, melyek parfümös-virágos illatukkal járulnak hozzá egy nyári este könnyed hangulatához,
  • a jéghideg pezsgőket, amikkel megkoronázhatod a meleg nyár legelegánsabb, ünnepi pillanatait,
  • az üdítő rozé és fehérborokat, amelyek kiváló alapanyagai lehetnek akár egy hűsítő levendulás fröccsnek is a vitorláshajón vagy a kerti fák kellemes árnyékában!

Ne feledd! A Summer Edition csomagok csak július és augusztus hónapban elérhetőek, melyben megtalálhatod az idei nyár legfrissítőbb és méltán népszerű tételeit. Rendeld meg Te is pár pillanat alatt kedvező áron a vakáció legnépszerűbb italait és élvezd a nyár pezsdítő ízeit!

Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Pár kattintással tiéd lehet a VINCE Klub mindkét Summer Edition borcsomagja.