Brad Pitt amerikai színész fekete öltönyben
Fotó: Denis Makarenko / Shutterstock

Brad Pitt felhagyott egy nagy szenvedélyével, a képek alapján ettől újjászületett

Brad Pitt amerikai színész saját elmondása szerint még sosem érezte magát ilyen jól a bőrében, mint most. Ezt pedig annak köszönheti, hogy felhagyott egyik régi szokásával.Van egy rossz hírünk a Brad Pitt rajongóknak: az ikonikus hollywoodi sztár azt fontolgatja, hamarosan visszavonul. Kicsit elhamarkodottnak érezzük a döntést, az 58 éves sármőr bombaformában van, több évet is letagadhatna. A csillogó hajért és a fitt külsőért azonban nagy áldozatokat kellett hoznia - olvasható az eatthis oldalán.

Olvasd el ezt is! Brad Pittnek új partnere van, együtt készítettek pezsgőt


Angelina Jolie színésznő és Pitt 2016-ban szakítottak, utána a színész csatlakozott az Anonim Alkoholistákhoz (angolul: Alcoholics Anonymous, rövidítve: A.A.), hogy végleg leszámoljon a házasságát is megkeserítő függőségével.

Az említett szervezet egy az egész világot behálózó közösség, azoknak a férfiaknak és nőknek nyújt segítséget, akik szeretnének felhagyni az alkohol fogyasztásával.


Az alkohol étrendből való száműzése javítja az alvásminőséget, megkönnyíti a fogyást és általánosságban egészségesebbé teszi a szervezetet.

Ezek alapján nem meglepő, hogy a Fight Club színésze 2020-ban a National Board of Review Awards díjátadón a beszédében azt mondta, mióta felhagyott az alkoholos italok fogyasztásával, boldogabb, mint valaha.


Ezenfelül a sármos színész a Covid19-világjárvány alatt még a dohányzással is felhagyott.

Épp abban a korban vagyok, amikor semmi jó nem származik belőle.

- mesélte a GQ magazinnak adott interjújában. A kétszeres Oscar-díjas színész először megpróbálta a napi cigaretták számát csökkenteni, de aztán rá kellett jönnie, hogy nem tudja megállni, hogy egy újabbra rágyújtson, így végleg felhagyott a káros szokással.


Biztosan nehéz feladat lehetett lemondani a cigarettáról, ugyanis a Trója színésze minden reggelét egy kávéval és egy cigivel kezdte.

\u00e9g\u0151 cigaretta

Fotó: Andres Siimon / Unsplash


A cigarettázás köztudottan a világ egyik legkárosabb szenvedélye.

Ennek az az oka, hogy a dohányzás szívbetegségeket, hörghurutot, asztmát, fogszuvasodást és ráncokat okoz. Sőt, még a rák kialakulásának kockázatát is megemeli.