Angelina Jolie és Brad Pitt

Brad Pitt meglepő vallomást tett 3 év után Angeline Jolie-val kapcsolatban

Újabb bírósági ügy van kibontakozóban az egykori álompár tagjai között, a tét ezúttal 60 milliárd forint.

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt 2019-ben váltak el hivatalosan, a mai napig bíróságra járnak a vitás ügyek rendezése miatt. A gyerekelhelyezés mellett ide tartozik a sztárpár Chateau Miraval nevű közös francia borászatának tulajdonjoga is (itt tartották egyébként az esküvőjüket 2014-ben).

Brad Pitt ezzel kapcsolatban június 3-én nyújtotta be újabb keresetét Los Angelesben – írja a thedrinksbusiness.com. Állítása szerint egykori párja megszegte a megállapodásukat azzal, hogy 2021 októberében eladta a részét Yuri Shefler orosz oligarchának.

A 12 év rabszolgasággal és a Volt egyszer egy Hollywooddal 2 Oscar-díjat bezsebelő színész azt mondta, korábban megegyeztek Jolie-val, hogy a borászat szent és sérthetetlen és soha senki nem értékesíti a maga részét. (Sheflernek egyébként nem ez az első italos vállalkozása, ő a tulajdonosa többek között a Stolichnaya vodka márkának.)

A beadott keresetben Brad Pittre hivatkozva azt is írják az ügyvédek, a borászat sikere egyedül a férfinak köszönhetően, Jolie soha semmivel nem járult hozzá a felemelkedéshez. Becslések szerint a pincészet ma 162 millió dollárt, vagyis 60 milliárd forintot ér.