​ábrán körök, borospalackok, medence

Nyereményeső a VINCE standon a hétvégi Budapest Borfesztiválon

A VINCE csapata is szeretné kivenni a részét a magyar bor egyik legnagyobb ünnepéből, így a 61-es standon izgalmas nyereményjátékkal várnak minden kedves érdeklődőt! Kattints a részletekért!Szeptember 8-11. között újra megrendezésre kerül a budai várban a Budapest Borfesztivál. Hazánk első számú boros eseményéről természetesen a VINCE sem hiányozhat. A 61-es standot a VINCE csapata veszi birtokba, ahol csapatunk többek között szuper nyereményjátékkal készül. Látogass el hozzánk, töltsd ki a kérdőívünket! Ezzel nemcsak az új VINCE platform finomhangolását segíted, valamint tudhatsz meg első kézből infókat a megújuló VINCE oldalról, de részt vehetsz a nyereményjátékunkban, melyeken az alábbi díjakat sorsoljuk ki:

  • Dráva Hotel wellness hétvége
  • 15 db Kerekdomb Fesztivál napijegy
  • 15 db Kerekdomb Fesztivál bérlet
  • 15 db Kerekdomb Fesztivál bortérkép
  • 5 db féléves Vince Magazin előfizetés

(Ha nem jönnél a Budapest Borfesztiválra, a játékban akkor is részt tudsz venni, a kérdőív hamarosan felkerül a VINCE Facebook-oldalára.)

Találkozzunk, koccinstunk és játsszunk egy jót a Budapest Borfesztiválon! Festői budavári környezetben, a késő nyári naplementében, a város fényei felett megelevenedik a belvárosi borkedvelő forgatag. A különleges hangulatot a lenyűgöző borkínálaton felül a jazz és a népzene dallamai teszik igazán emlékezetessé. Térj be hozzánk a VINCE standjához, ahol izgalmas nyereményeső, pompás borok és kivételesen vidám hangulat emeli a nyári est fényét.