Diana hercegnő ül egy zöld autóban

A legbájosabb hercegnő volt

Fotó: mark reinstein / Shutterstock

Gordon Ramsay és Diana megkapó találkozása: a jelenet, ami kimaradt az új filmből

A november 11-én mozikba kerülő, Diana életét bemutató új filmbe nem került bele a hercegnő és Gordon Ramsay találkozása, pedig a sztárséf elmondása szerint elég izgalmasra sikerült.


A tragikus sorsú Diana walesi hercegné életének eddig nem ismert titkaiba ígér betekintést a november 5-én a mozikba kerülő Spencer című film. Az alkotás, bár bizonyosan sok izgalmas új részlettel fog szolgálni, egy dologról biztosan nem tesz említést. Mint nemrég kiderült, az 1990-es években Gordon Ramsay főzött Dianának, és bár ő erről az eseményről csupa jókat mesélt, mi azért nagyon megnéztük volna a vagány séf és a nem kevésbé vagány hölgy találkozóját.

Ez is érdekelhet: II. Erzsébet királynőt eltiltották kedvenc italától


„A legjobb étel, amit valaha főztem, az Lady Di-nek készült" – árulta el a nagy titkot Ramsay októberben a Gordon, Gino and Fred's Go Greek című gasztro műsorban.

A konyha skót fenegyereke akkoriban a londoni Aubergine étterem újonnan kinevezett főszakácsaként dolgozott. Itt alkotta meg többek között a póréhagymás terrin és tengeri sügér kombinációjából álló előételt, amit Diana is megkóstolt.

Nagy szerencsém volt, hogy neki főzhettem.

– mondta a műsorban készített interjú során.

Ez is érdekelhet: Diana egykori férje, Károly walesi herceg leoltotta a gyorséttermeket


A hercegnő minden feltűnést kerülve, testőrök nélkül érkezett az Aubergine étterembe, ahol nem az étlapról választott, hanem az aznapi ebédmenüt fogyasztotta.

Diana szeretett éttermekbe járni, mivel nem volt egy nagy konyhatündér. Darren McGrady, a királyi család egykori séfje szerint Harry herceg és Vilmos herceg édesanyja nem volt igazán jó szakács. Egyszer az is előfordult, hogy ki kellett hívni a tűzoltóságot, miután spagettifőzés közben majdnem lángra kapott a palota.

Nem csoda, hogy nem volt ideje a főzés csínját-bínját megtanulni, hiszen megannyi jószolgálati munkái folyamatosan lefoglalták a hercegnőt.


Ezekről valószínűleg több szó esik majd, mint az étkezési szokásairól a szívek hercegnőjéről szóló grandiózus új filmben. A Spencerben egyébként Kristen Stewart színésznő alakítja Lady Di-t.