Dwayne "The Rock" Johnson elverte George Clooney-t!
Fotó: therock / Instagram

Dwayne "The Rock" Johnson elverte George Clooney-t!

Mi sem hittünk a szemünknek, de Dwayne "The Rock" Johnson és George Clooney között kialakult egy nagy harc, amiből a Szikla került ki győztesen. Mutatjuk a részleteket!A mashed.com oldalán bukkantunk rá egy izgalmas hírre, ami szerint Dwayne "The Rock" Johnson felülkerekedett George Clooney-n. Mutatjuk is, hogy miben!

Ez is érdekelhet: Kóstold meg Dwayne „The Rock” Johnson kedvenc koktélját! - Vince (vince.hu)


Az elmúlt néhány évben egyre több sztár próbálta meghódítani a szeszesitalok világát. Úgy tűnik, hogy a tequila különösen sok sztár szívéhez áll közel. Gondoljunk csak George Clooney Casamigos márkájára, Michael Jordan Cincoro tequilájára és persze Dwayne "The Rock" Johnson Teremana párlatára.


A Szikla 2020 márciusában, a világjárvány kellős közepén dobta piacra kis szériás tequiláját, ami az utóbbi időben nagyon keresett márkává vált, sőt még egy új rekordot is felállított.

A Teremana térhódítását egyébként mindenki nyomon követheti a The Rock Instagramján (ő a legtöbb követővel rendelkező amerikai férfi), ahol nemrég egy ünnepi poszttal jelentette be a nagy hírt miszerint: „Hivatalosan is megdöntöttük az összes rekordot a szeszesital iparban." A sztár posztja szerint ugyanis a Teremana több mint hatszázezer üveg tequilát adott el a cég első évében, ami rekord forgalomnak számít. Az amerikai színész azt is elárulta, továbbra is özönlenek hozzájuk a megrendelések. Sőt, a posztban még azt is megjegyezte, hogy George Clooney 1 milliárd dollárért, azaz körülbelül 300 milliárd forintért adta el a Casamigos márkát a Diageo italóriásnak, miközben csupán 170 ezer üvegnyi tequila eladást tudott felmutatni a cég.

Tequila és The Rock rajongók most figyeljetek, a nem is olyan távoli jövőben ugyanis a Teremana márka nemzetközivé vizekre fog evezni. Most éppen a Jägermeisterrel folynak a tárgyalások arról, hogy a rekordokat döntögető párlat az Egyesült Államokon és Mexikón kívül is elérhető legyen.