emberek ülnek a szabadban farönkökön

Bivalycsók, Tisza: fröccs fajták, amikről még soha nem hallottál, pedig isteniek

Felejtsd el a kisfröccsöt és a hosszúlépést, vannak annál sokkal izgalmasabb fröccs receptek is!



A kisfröccsöt, hosszúlépést, vice házmestert valószínűleg egyetlen VINCE olvasónak sem kell bemutatni. A fröccs-univerzum azonban ennél jóval tágasabb, ráadásul az igazi univerzumhoz hasonlóan folyamatosan bővül.

Az alábbiakban a ritkábban közszájon forgó fröccstípusok nevét és receptjét mutatjuk meg neked. Nemcsak azért jó ismerni ezeket, hogy társaságban villoghass velük, de némelyikük kifejezetten izgalmas és olykor még frissítőbb is a hagyományos arányúaknál.

Következzen tehát a VINCE extra fröccskalauza!

  • Háziúr, nagyházmester, bivalycsók: 4 dl bor + 1 dl szóda
  • Lámpás: 15 dl bor + 5 dl szóda
  • Avasi fröccs: 7 dl bor + 3 dl szóda
  • Csatos: 10 dl bor + 5 dl szóda
  • Polgármester: 6 dl bor + 4 dl szóda
  • Bakteranyós: 2,5 dl bor + 2,5 dl szóda
  • Alpolgármester: 4 dl bor + 6 dl szóda
  • Lakófröccs, kisházmester, sportfröccs, albérlő: 1 dl bor + 4 dl szóda
  • Távolugrás, sóherfröccs: 1 dl bor + 9 dl szóda
  • Magyar-Angol: 6 dl bor + 3 dl szóda (a Puskás-fröccs ugyanez, viszont olaszrizlingből kell készülnie)
  • Deákbólé: sok szóda + épp pár csepp bor
  • Tisza fröccs: 1 dl vörösbor + 1 dl pezsgő
  • Borsszem Jankó: 2,5 dl bor + 2,5 dl szódás málnaszörp
  • Málnás fröccs, Kagál fröccs: fehérbor málnaszörppel és szódavízzel
  • Medgyessy-koktél: 3 dl vörösbor + 2 dl kóla