Gordon Ramsay angol séf
Fotó: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Gordon Ramsay legutóbbi műsorának forgatása kicsit félresikerült...

Gordon Ramsay séf nemcsak a finom ételek rajongója, hanem a finom italoké is. Ebből adódtak problémái a legutóbbi műsorában, aminek az előzetesét megnézheted a cikkben.Gordon Ramsay angol séfet legtöbben a Hell's Kitchen című gasztroműsorból ismerhetik, ahol hangos dühkitörések kíséretében próbálja a jövő séfjeit pályára állítani. Most azonban a Gordon Ramsay's Road Trip: Greek Vacation című új sorozatot forgatja, amiben rajta kívül még két barátja szerepel: az olasz Gino D'Acampo szakácskönyvszerző és a francia televíziós műsorvezető Fred Sirieix. Görögországi gasztrokörútjuk alatt természetesen nem csak finom ételeket, hanem italokat is kóstolnak.

Ez is érdekelhet: Gordon Ramsay megmutatta, hogyan kell ultravékony palacsintát készíteni


Az említett sorozat egyik részében a trió atticai borokat kóstolt, a buli pedig igen jól sikerült, spicces állapotba kerültek. Ekkor kezdtek arról beszélgetni, ki mivel kúrálja magát másnap egy igazán nagy ivászat után. Ramsay elmesélte, másnaposságán csak egy dolog tud segíteni: a futás. Ha nincs lehetőség futásra, akkor 10 kilométer evezőpadozás is megteszi. Az angol sztárséf egyébként nagyon szeret sportolni, több biciklitúrán, maratonon, ultramaratonon és Ironman versenyen is részt vett már.

Ha te is kipróbálnád Ramsay séf trükkjét, akkor érdemes tudnod, hogy a futás vagy edzés nem fogja azonnal megszüntetni a kínzó másnaposságot. Jó hír viszont, hogy az edzés alatt felszabadult neurokémiai anyagok és hormonok javítják a hangulatot, növelik az energiaszintet, vagyis egy kicsit jobban érzed majd magad.

(mashed)

Előzetes a műsorból