Fehér palack, fehér címke, zöld felirattal, fehér tető

A nyarat idézi

Fotó: Günzer Tamás Pincészete

A VINCE Klub szeptemberi borai #1: Günzer Mont Blanc 2020

A VINCE Klub tagjai sok egyéb ajándék mellett minden hónapban egy izgalmas borcsomagot is kapnak. A szeptemberiben megtalálható többek között a villányi Günzer Tamás fehérbora. Kattintás után kiderül, milyen fajtákból rakta össze és miért ezt a nevet adta neki.


​VINCE Klub - Ahol a bor szerelmesei otthonra találnak

Fedezd fel a VINCE Klub világát, ahol minden hónapban új és minőségi borokkal lepünk meg, izgalmas rendezvényeken és kóstolókon vehetsz részt. Ne maradj le! A szeptember havi csomagok az alábbi linken keresztül érhetőek el: https://vinceklub.hu/

A VINCE Klub szeptemberi borcsomagjának egyik bora: Günzer Mont Blanc 2020

Egy kevés széndioxiddal megbolondított könnyű, még a gondtalan nyarat idéző fehérbor. Kellemesen behízelgő illatával felébreszti az ízlelőbimbókat, amelyeket a chardonnay őszi körtéi és az olaszrizling mandulássága kényeztet. Rendkívül üde és intenzív tétel; aperitifként ajánljuk, vagy könnyed, hétköznap esti beszélgetések mellé.

Mit együnk hozzá? Padlizsánkrém mártogatós nyers zöldségekkel

Pincészet: Günzer Tamás Pincészete

Szín: fehér

Jelleg: száraz

Borvidék: Villány

Szőlőfajta: ottonel muskotály, olaszrizling, chardonnay

Évjárat: 2020

Miért Mont Blanc?

A Günzer család tagjai különös vonzódást éreznek Európa legmagasabb hegycsúcsa iránt, és bár még nem jutottak el oda, kitüntetett helyet foglal el a bakancslistájukon. Ugyanilyen kitüntetett helyet foglal el a pincészet kínálatában ez a fehér házasítás, ezért egy percig sem volt kérdés, milyen nevet adjanak neki.