fiatal, szakállas férfi maga elé tartja a kezeit, kék háttér
Fotó: facebook.com/palffyatti

Szavazz, hogy egy magyar borász kapja meg a ​"​2021 legjobb teljesítménye" díjat!

Február 17-ig adhatod le a szavazatodat a Highlights of Hungary közönségszavazásán. Egy magyar borász bekerült a végső győzelemre esélyes 50 közé.


2013-ban indult útjára a Highlights of Hungary kezdeményezés, a díj lényegét kiválóan összefoglalja a saját honlapjukon közzétett hitvallás: „A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. Célunk, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjük és széles körben megismertessük a leginspirálóbb történeteket, valamint közösséget szervezzünk azok alkotói és alakítói köré.”

2022-ben a fiatal borász, Pálffy Attila P.A.N.K. névre hallgató projektje is ott van az 50-es listán, mint a legkreatívabb magyar teljesítmény címre esélyes egyik jelölt. A szakmai zsűri díja mellett kiosztásra kerül egy közönségdíj is, utóbbira február 17-ig lehet leadni a szavazatokat.

Ha szeretnéd, hogy Pálffy Attila köveskáli borász nyerje el a megtisztelő címet és a vele járó pénzdíjat, akkor a Highlights of Hungary oldalon adhatod le rá a szavazatodat.