királyi család, királynő
Fotó: Lorna Roberts / Shutterstock

Sokat elárul a brit királyi család tagjairól, hogy mi a kedvenc italuk

Szinte megunhatatlanok a brit királyi családról és II. Erzsébet királynőről szóló hírek. Ebből a mostaniból végre még jobban megismerhetjük a Buckingham-palota előkelő lakóit.


A minap a britishheritage oldalán rábukkantunk egy érdekes cikkre, miszerint Darren Stanton angol pszichológus megvizsgálta, a királyi család tagjainak kedvenc itala mit árul el a személyiségükről. Íme!

Olvasd el ezt is! Mit eszik II. Erzsébet királynő egy nap alatt? Mutatjuk!

II. Erzsébet brit királynő - Earl Grey

II. Erzs\u00e9bet kir\u00e1lyn\u0151 r\u00f3zsasz\u00ednben

power and strength.


Már mi is korábban beszámoltunk róla, hogy őfelsége kedvenc forró itala az angol Earl Grey. Stanton szerint azok, akik ezt a teát kedvelik, nagyon érett személyiséggel rendelkeznek. Általában az idősebb generáció választása az Earl Grey, ami egyfajta hagyománykövetést is jelent. Ez a felfogás tökéletesen illeszkedik a királynő jelleméhez és államfői magatartásához.

Ezenfelül a jellegzetes ízű, kissé citrusos tea hatalmat és erőt sugároz, továbbá a magabiztosságot és az őszinteséget szimbolizálja.

Katalin cambridge-i hercegné - koffeinmentes tejeskávé

Kate Middleton hercegn\u0151 z\u00f6ld ruh\u00e1ban

Fotó: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock


Katalin hercegnő koffeinmentes tejeskávé választása azt jelzi, hogy nagyon kontrollált és öntudatos, tisztában van azzal, hogy a túl sok kávé fogyasztása problémát okozhat. A pszichológus szerint azok az emberek, akik ragaszkodnak egy konkrét kávés finomsághoz, szeretik a precizitást és tudják, mit akarnak. Ez ráillik Katalinra, aki magabiztosságot szeretne sugározni a királyi család "új" tagjaként. A koffeinmentesség azonban azt is jelenti, hogy a hercegnő nem a legkalandosabb.

Az is igaz viszont, hogy egy nagyon elfoglalt ember számára az egyszerűen fogyasztható italok a legtökéletesebbek.

Vilmos cambridge-i herceg - reggeli tea

Vilmos herceg

Fotó: 360b / Shutterstock


Vilmos herceg kedvenc italát sajnos sosem nevezték meg, ám a szemfüles rajongók észrevették, hogy minden reggel teázik.

A reggeli teák olyan fekete teakeverékek, amik egy kiadós, bőséges reggeli étkezéshez passzolnak. A rendszeres reggeli tea fogyasztása stabilitást és következetességet sugall, vagyis csak úgy mint felesége, Vilmos sem szeret kockázatokat vállalni.

Henrik sussexi herceg - gyümölcslé

Harry herceg

Fotó: Shaun Jeffers / Shutterstock


Néhány évvel ezelőtt Harry herceg még a kávét részesítette előnyben, mióta azonban családjával Kaliforniába költözött már a gyümölcslevet szereti. Harry nem rabja tehát a szokásainak, rugalmasan kezeli a dolgokat a körülményeknek megfeleően.

Az ő személyisége ugyanis nagyon nyitott, sokoldalú valamint rendkívül érzelmes.

Megán sussexi hercegné - zöldséglé

Meg\u00e1n hercegn\u0151

Fotó: FiledIMAGE / Shutterstock


Úgy tűnik, hogy Megán hercegné hajlamos furcsa zöldségleveket fogyasztani.

Ez elsősorban azt jelenti, hogy az egykori színésznő szeret az egészségére koncentrálni. Nem vitás, hogy a gyümölcsökből és zöldségekből készült turmixok nagyon egészségesek. Nem árt viszont vigyáznia, mert a pszichológus szerint azok, akik ezeket az italokat szeretik, sok esetben megszállottjaivá válnak bizonyos szokásoknak vagy dolgoknak.