egy nő poharat tart a kezében

Még nincs késő, hogy megtaláld az ajándékot

8 nagyon menő karácsonyi ajándékötlet párlatrajongóknak

Tökéletes ajándékot keresel a minőségi italok szerelmesének? A menő koktélkészletektől az elegáns üvegpoharakig az ajándékkisokosunk mindenre kiterjed.


Végignézted már üzleteket és az internetet, potenciális ajándék reményében? Ajándékot venni könnyű, jó meglepetést szerezni annál nehezebb. De ne aggódj, a listán szereplő párlatok és kiegészítők közül, biztosan megtalálod majd a tökéletes ajándékot karácsonyra.

Cointreau Catching Up Over Cosmos koktélkészlet


Gyümölcsös, rózsaszín és a Szex és New York rajongók imádják: a Cosmopolitan egy könnyen iható, frissitő koktél.

A Cointreau Cosmo koktélkészítő készlete egy kitűnő ajándék annak a barátnak, barátnőnek, aki szívesen kever egy ilyen italt.

A készletben minden megtalálható, ami a klasszikus ital elkészítéséhez szükséges: egy 375 ml-es üveg Cointreau likőr, vodka, menta, jalapeño és narancs díszítéshez, egy shaker, két koktélpohár és persze a recept.

Glencairn poharak


A Glencairn Crystal egy 40 éve működő skót családi üvegárugyártó vállalkozás, leginkább a különleges formájú whiskey-s poharairól ismert. Az egyedülálló kialakításának köszönhetően ez a legjobb pohár a whiskey kóstoláshoz

Idén a gyártó egy kézzel fújt üvegpipettával is bővítette kínálatát, így a fogyasztók néhány csepp vizet is csepegtethetnek az italukba - a hozzáértők esküsznek rá, hogy ettől megnyílik az ital.

That Boutique-y Company Retro Gin hűtőszekrény


Ez a vintage stílusú minihűtő önmagában is imádnivaló, de az a tény, hogy különféle csúcsminőségű ginekkel érkezik, még mámorosabbá teszi a találkozást.

A belsejében nyolc 50 ml-es palack található a That Boutique-y Gin cégtől.

Billy Abbott: A whisky filozófiája


Billy Abbott egy whisky-specialista, könyve alapmű a rajongók számára.

Könyvében kitér a kóstolási technikákra, a megfelelő poharakra és a koktélreceptekre is, hogy az olvasó átfogó képet kapjon a whiskyről.

Salcombe Seamist permet


A devoni székhelyű lepárló, a Salcombe új magasságokba emelte a gin tonic koktélt. Új alkotásukat a parfümök inspirálták. Permetezz a kristályüvegcsével az elkészült gin tonicod tetejére, hogy komplex ízt kapjon az italod. Az egyik permet vörös grapefruit, a másik pedig rózsavíz aromájú.

​Monte Manhattan Kit


A karácsonyi doboz hat darab 50 ml-es palack Montenegro és Whistlepig Piggyback Rye Whiskyt tartalmaz, valamint cseresznyét a díszítéshez, két poharat, bambusznyársat és egy koktélfüzetet.

Nc'nean Hot Toddy készlet


Az Nc'nean márka egy "buja" készletet hozott létre, amiben minden benne van, ami a hot toddy nevű meleg ital elkészítéséhez szükséges. A csomagban található egy single malt whisky, méz, recept és még egy melegen tartó termosz is.

​Nude Glass Savage Pony poharak


Nem vitás, hogy egy jó pohár magasabb szintre emeli a koktélkóstolás élményét. A Savage Pony poharai áramvonalasak, szépek, még a legigényesebb koktélrajongós is meg lesznek vele elégedve.

Ez is érdekelhet: Fehér mojito, fűszeres rumos puncs a legfinomabb karácsonyi vegán koktélok.