Halom átlátszó jégkocka

A jégkockakészítés is egy tudomány

Eddig te is rosszul töltötted meg a jégkockatartódat

Teljesen máshogy kell helyesen feltölteni vízzel a jégkockatartódat, mint ahogy eddig csináltad. Kattints és nézd meg a videót, amiből az is kiderül, pontosan hogyan tudod egyenlően és spriccelés nélkül vízzel megtölteni a helyeket.


Akár a nyári melegben keresel egy kis felfrissülést, akár olyan koktélt keversz, aminek elengedhetetlen eleme a jégkocka, biztosan szükséged lesz a jégkockatartódra. Ez pedig olykor kifogy és fel kell töltened.

Eddig hogy csináltad? A csap alá tartottad, és „ahogy esik, úgy puffan" módjára kezdted el engedni bele a vizet? Ennek aztán gyakran az a vége, hogy a víz kispriccel, kárba vész, vagy rosszabb esetben a ruhádon végzi.

Szóval talán neked is jól jön @brianmaster1987 TikTok-felhasználó videója, amelyből ellesheted a jégkockatartó feltöltésének trükkjét.

@brianmaster1987

Well If that’s not the best!!#lifehack#fyp#foryoupage#didyouknow#viral#omg#makelifeeasier

Mint a videóban is láthatod, a vizet ne a kis lyukacskákba engedd, hanem inkább lassan, óvatosan a jégkockatartó közepén húzódó vonalra. Így a víz egyenlőképpen oszlik meg a tartó két felén elhelyezkedő mélyedések közt. Ez azért tényleg hasznos, nem?


Videó: