Egy Jenga-tábla.

Illusztráció.

Döbbenetesen vicces és kreatív iszogatós társasjáték jelent meg!

Sokan úgy gondolják, hogy a jengázás és az iszogatás nem fér meg egymás mellett. Most azonban egy új társasjáték rácáfol minden kétkedőre.


A Winonából származó Brian Calteaux a saját kis boltjában, a StonePointWoodworkben árulja a nem mindennapi Jenga-készleteit.

A játék, amiről még az igencsak látogatott delish oldala is beszámolt, úgy néz ki, mint egy hagyományos Jenga-tömb, de csak kívülről: az 54 építőkockából 15 elem apró nyílásokat rejt, benne felesekkel. A játékszabály szerint amennyiben kihúzod valamelyik "rövidezős-kockát", meg kell innod a benne talált felest.

Calteaux eléggé bolondbiztossá tette az egészet: a játékhoz 25 darab 1 unciás, fedeles shot-pohár, laminált játékszabályok és még egy receptkártya is tartozik - utóbbi akkor kerül bevetésre, ha szükséged van emlékeztetőre a speciálisan a játékhoz kifejlesztett Jell-O shot elkészítéséhez.

Ahogy Calteaux rámutatott, ez a játék szinte bármilyen alkalomra ideális, például legénybúcsúkra vagy felnőtt születésnapokra is tökéletes szórakozási forma.