Montázs zöld és kék árnyalatú képekkel

Ünnepeld velük a születésnapjukat!

Fotó: Katona Borház

25 százalék kedvezmény a 25 éves Katona Borháztól. Kattints a kódért!

25. szüretét kezdte meg a napokban a balatonboglári családi pincészet, ennek apropóján a VINCÉ-vel közös akcióval kedveskednek a borbarátoknak. A kedvezményre jogosító kódot megtalálod a cikkben.25 év után is nagy izgalommal vetette bele magát a Katona család az idei szüreti munkálatokba. Ez minden évben egy fárasztó időszak, viszont egyben a legizgalmasabb is! Ilyenkor derül ki, hogy sikerült az egész éves munka, amit a szőlőben végeztek és hogy mennyire voltak kegyesek az égiek! Persze sok múlik a pincében a feldolgozás módján, a szakértelmen és az odafigyelésen, de valljuk be: mindennek az alapja a szüretelt szőlő!

sz\u00ednes palackok barna asztalon, k\u00e9t talpas poh\u00e1rral, h\u00e1tul z\u00f6ld n\u00f6v\u00e9nyek

25 százalék minden vásárlásból

Fotó: Katona Borház


Remélhetőleg a 2021-es évjárat is bővelkedik majd csodákban! A pincészet szeretettel várja a bor iránt érdeklődőket budafoki és balatonboglári pincéiben, ahol mindenki maga győződhet meg róla, a csoda valóban bekövetkezett-e!

A fennállása 25. évét ünneplő Katona Borház ezen kívül szeretettel ajándékozza meg a Vince Magazin olvasóit születésnapja alkalmából. Rendelj webshopjukból és a VINCE25 kódot beírva a megjegyzés rovatba, 25% kedvezményt biztosítanak neked a vásárlásodból.

Webshop címe: www.katonaborhaz.hu/borok

FONTOS: a kedvezmény utólag lesz levonva, mivel a webshop motorja azt automatikusan nem fogja felismerni, de a számlázáskor már jóváírják.

A Katona Borház elérhetőségei

Web: www.katonaborhaz.hu
E-mail: info@katonaborhaz.hu
Telefon: +36202210871
Facebook: facebook.com/Katona.Borhaz
Instagram: #katonadolog #katonaborhaz @ katonaborhaz