üveges limonádét iszi egy nő
Fotó: Shutterstock

Felvágnál a barátok előtt? Itt vannak a nyár legnépszerűbb italai!

Kétségkívül beütött a kánikula. Ilyenkor a legjobban a jéghideg, hűsítő italok esnek a legjobban. Mutatjuk az idei nyár legnépszerűbb szomjoltó nedűit!


Az Eat This szerint az idei nyár a dobozos limonádéké és koktéloké.

A nyári utazások száma idén újra megnövekedik. De akár távol vagyunk az otthonunktól, akár a barátunk hátsó kertjében nyújtóztatjuk a lábunkat, a kényelem, az ár és a trendiség kulcsfontosságú szerepet fognak játszani abban, hogy milyen italt vásárolunk

– mondja Laurentia Romaniuk, az Instacart trendszakértője.

Egy tavaly végzett felmérésben a kutatók azt is megállapították, hogy a 21 és 25 év közöttiek körében a hard seltzerek („kemény szóda”, azaz alkoholos szénsavas víz, például a tavaly berobbant Viper – a szerk.), a moscatók (buborékos fehérbor), a malátaitalok és a tequilák voltak a legnépszerűbb szomjoltók.

Idén több új dobozos ital is megjelent a piacon (például a Cappy is piacra dobta különböző ízű limonádéit), de a szakértők a limonádék mellett ezeknek a típusú italoknak is nagy népszerűséget jósolnak az idei nyárra:

habzik a dobozos s\u00f6r

Fotó: Shutterstock

  • láger
  • vodka
  • alkoholmentes sörök

A felmérésből az is kiderült, hogy egyre több vásárló részesíti előnyben az alkoholmentes italokat, például a dobozos mocktailokat (alkoholmentes koktélok).

Ha te is másnaposság nélkül hűsítenéd magad, próbáld ki őket!