fehér kardigános nő ül egy farönkön és iszik körülötte emberek

Gyere el a Városligetbe, szuper borokat kóstolhatsz a VINCE-vel

Az idei Rosalia Fesztiválon is lesz VINCE stand, kiváló buborékos tételekkel és remek borászokkal várunk Téged.


A Rosalia Fesztivál, a Városliget mára ikonikussá vált, nyárindíító óriás kerti partija idén június 10-12. között kerül megrendezésre. A fantasztikus rosé kínálat mellett idén kiemelt szerepet kapnak a pezsgők, a habzó és gyöngyöző borok, természetesen hozzájuk illő gasztronómiai élvezetek kíséretében.

Az idei Rosalián a buborék kerül reflektorfénybe, hiszen a minden borásznál kötelezően kínálandó rosék mellett számos helyen kérhetünk gyöngyözőt, habzót vagy épp egy finom, hideg pezsgőt a poharunkba. A fogyasztók buborék iránti rajongása meghozta a kedvét a borászoknak is egy kis kísérletezéshez, így mára egyre több pincészet palettáján megtalálhatók a fehér- vagy rosé borból készült pezsgő finomságok.

z\u00f6ld palackb\u00f3l t\u00f6ltenek \u00e1tl\u00e1tsz\u00f3 poh\u00e1rba

Fotó: Michelle McEwen / Unsplash


Az év egyik legnagyobb boros durranásából a VINCE sem maradhat ki, ezúttal is önálló standdal jelentkezünk, ahol finom borokat kóstolhatsz, és értékes ajándékokat szerezhetsz egy rövid kérdőív kitöltésével. Természetesen buborékfronton is odatesszük magunkat, pénteken 15-18 óráig a Harsányi Pincészettel, vasárnap 15-18 óráig pedig az etyeki Nádas Szilárddal és a boraival várunk téged.

Harsányi Pincészet: péntek 15:00-18:00

A Harsányi Pincészet az egyik leginnovatívabb borászat Tokajban, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő habzóborok piacán is rendkívül aktívak és sikeresek. Olyannyira, hogy a 2021-es Habcsók habzójuk a 20 pontból 16,5 pontot az abszolút élmezőnyben végzett a júniusi VINCE Magazin buborékos tesztjén. Többek között ezt a bort is megkóstolhatod az említett időpontban a VINCE standon, ráadásul a pincészet munkatársai személyesen fogják neked bemutatni a tételt.

Nádas Borműhely: vasárnap 15:00-18:00

Nádas Szilárd arról az Etyek-Budai borvidékről érkezik a VINCE standra, amit a magyar pezsgőgyártás fellegváraként, az újkori buborékos forradalom egyik motorjaként tartanak számon. Pincészetét borműhelyként aposztrofálja, nem véletlenül: nála a kétkezi munkának hatalmas szerepe van. Tradicionális eljárással készített pezsgői ennek megfelelően máris elismerést vívtak ki maguknak a borbarátok népes táborában.Gyere el a Rosalia fesztiválra, keresd meg a VINCE standot, koccintsunk együtt a magyar bor ünnepére!