két üveg és egy pohár, mindegyikben piros folyadék, mögöttük növény
Fotó: Rózsavilág

Csak ezt idd, ha egy rafinált hűsítő nyári különlegességre vágysz!

3 összetevőre, 5 percre és egy kis csavarra van csak szükséged, és máris kész a 2022-es nyár abszolút slágere.


Egy korábbi cikkünkben bemutattuk neked a 2017-ben létrehozott Rózsavilág világ márkát, ahol a Cserhát kapujában található csodálatos Béri rózsák szirmaiból egyedi kézműves ételeket, italokat és szépségápoló szereket készítenek.

Meggyőztünk ? Kipróbálnád a Rózsavilág termékeit? Most ajándékba megkapod a Rózsavilág °N1 Rózsa – Vadrózsa Koncentrátum terméket, ha megvásárolod a VINCE Klub bármelyik júniusi borcsomagját.

Minden terméküket jó szívvel ajánljuk, a nyári kánikulában most a szörpjükre szeretnénk különösen felhívni a figyelmedet, ennek segítségével ugyanis fantasztikus hűsítő fröccsöt tudsz készíteni.

Nem kell hozzá más, mint gyümölcsös jegyekkel megáldott rozé bor, a Rózsavilág N1-es cukormentes rózsaszörpje, friss málna vagy eper és vegyszermenetes friss rózsaszirom (ha be tudsz szerezni).

A végeredmény biztosan látványos lesz és az a nyári estékhez kívánkozó üdítő hatás sem marad el.

Rózsafröccs recept

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 üveg száraz rozé bor 750 ml
  • 1 üveg N1 Rózsa-Vadrózsa szörp
  • Friss málna vagy eper
  • Vegyszermentes rózsaszirom

Így készül

  • A rozé bort és a rózsa szörpöt összekeverjük egy szép kancsóban, vagy dekantáló üvegben.
  • Hozzáadjuk a friss málnát vagy epret és friss rózsaszirmot (ízlés szerint). Behűtjük legalább 20 percre.
  • Kínáláskor tehetünk még hozzá szódát.

Mi az a Rózsavilág Rózsa-Vadrózsa szörp?

k\u00e9t \u00fcveg piros folyad\u00e9kkal feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt

Fotó: Rózsavilág

A rózsaszirom valódi, natúr, máshoz nem hasonlítható ízét fedezheted fel a vadrózsa-koncentrátumunkban! °N1 számú koncentrátumunk cukormentes, tartósítószer-mentes, rózsasziromból citromos vadrózsabogyóval készül. Antioxidáns hatású, enyhén vizelethajtó, kiváló vitaminforrás.

A vadrózsából készített italok rendszeres fogyasztásával növelhetjük szervezetünk ellenálló képességét. A reggeli, napindító, energetizáló ital elkészítéséhez néhány csepp langyos, tisztított vízhez keverve ajánljuk. Kiváló koncentrátum egy gyors rózsatea vagy koktél elkészítéshez, de használhatjuk salátaöntetek kreálásához is. Készíthetünk belőle alkoholmentes, száraz rózsafröccsöt 1:5–1:7 hígítással, amely valódi szódavízzel az igazi.

Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO-mentessége, valamint a kistermelők GMO-mentes szaporítóanyaghoz való jutása is.

Meggyőztünk ? Kipróbálnád a Rózsavilág termékeit? Most ajándékba megkapod a Rózsavilág °N1 Rózsa – Vadrózsa Koncentrátum terméket, ha megvásárolod a VINCE Klub bármelyik júniusi borcsomagját.