Sarah Jessica Parker színésznő
Fotó: lev radin / Shutterstock

Sarah Jessica Parkert édes hármasban kapták lencsevégre! - VIDEÓ

Sok színész büszkélkedhet saját márkás borral, ám nem mindegyik vesz igazán részt a készítési folyamatokban. Sarah Jessica Parker-nek azonban még a pandémia sem állhatott útjába!2021 őszén debütált Sarah Jessica Parker amerikai színésznő díjnyertes sauvignon blanc-jának harmadik évjárata. Ennek megünneplésére a színésznő egy exkluzív videót is készített a legújabb borról és annak elkészítési folyamatáról.

Ez is érdekelhet: 5 cosmopolitan koktél, amivel méltó módon ünnepelheted a Szex és New York új évadát


Sarah Jessica fontos szerepet játszik a borkészítési folyamat utolsó szakaszában, amikor is a borászok különböző borokat házasítják, hogy egy tökéletes cuvée-t hozzanak létre, amiben a legjobb tulajdonságokat ötvözik. A Szex és New York sztárja és üzleti partnerei jellemzően személyesen házasítják boraik új évjáratait, ám a jelenlegi nemzetközi utazási korlátozások miatt tavaly távmunkában dolgoztak össze. Mint az az erről összevágott fenti videóban is látható, Sarah-nak elpostázták a házasítandó borokat, majd videóchatet indítottak. A beszélgetés során a kész borokat mindkét helyszínen különböző arányban "összeöntögették", majd kiválasztották azt a "mixet", amit hárman a legjobbnak gondoltak.


Az X névre keresztelt borok a sauvignon blanc boraival világhírt szerzett új-zélandi Marlborough régióból származnak. A korábban említett videóban Sarah Jessica New York-i otthonából, a két munkatársa pedig az új-zélandi pincészetükből kapcsolódott be. A trió egy délutánt töltött együtt, ennyi idő elég volt, hogy összeállítsák az Invivo X harmadik évjáratát.

Sarah Jessica így nyilatkozott:

Tim és Rob nagyon megleptek a sauvignon blanc házasításhoz készített bormintákkal. Ez a harmadik évjáratunk, de még most is kihívás elkészíteni azt a bort, amivel ugyanúgy kivívjuk ügyfeleink szeretetét és tiszteletét, mint az előző évjáratokkal. Nagyon büszkék vagyunk a legújabb tételre, hihetetlen illata és íze van.

Az Invivo X, SJP Sauvignon Blanc a színésznő elmondása szerint egy sokoldalú bor, ezért jól párosítható az ételek széles választékával, mint például a tenger gyümölcseivel, sonkával, pulykával, salátákkal és steakkel.

Az Invivo X borai egyébként számos 90 pontos értékeléssel és összesen több mint 50 díjjal büszkélkedhetnek 2019-es indulásuk óta. 2020-ban az Invivo X, SJP Sauvignon Blanc aranyérmet nyert a 2021-es New York-i World Wine & Spirits Competition (NYWSC) versenyen, ahol több száz bor közül választotta ki egy szakértői bírálóbizottság ki a legjobbakat.(wineindustryadvisor)