különböző barna parafadugók

Vidék vagy Budapest nyerjen?

Szavazz Magyarország legjobb borbárjára/boréttermére és nyerj!

Szavazz a Vince Díj legjobb borbár/borétterem kategóriájának 3 végső jelöltje közül a kedvencedre! A voksoddal segíted az egyik helyet és még értékes nyeremény is ütheti a markodat.A Vince Díj egy olyan egyedülálló kezdeményezés, amely túlmutat egy szakmai eseményen és a széles nyilvánosság számára is megnyitja a hazai italkultúráról való gondolkodást. Már javában zajlik a közönségszavazás, aminek keretében az érdeklődők 8 kategória 33 alkategóriájának 3-3 tételből választhatják ki kedvenceiket október végéig. Szavazni IDE kattintva lehet, a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A Vince Díjat november 5-én adják át a Vince Gála keretein belül, ahol kóstolókkal, workshopokkal várnak minden érdeklődőt.

Ezúttal a Vince Díj legjobb borbár/borétterem kategóriájának jelöltjeit mutatjuk be. A 3 döntős között két budapesti és egy pécsi hely található. Most te következel! Szavazz és nyerj!

Jelölt #1: DropShop Borbár és Borszaküzlet

s\u00f6t\u00e9t helyis\u00e9g bal oldalon polc borokkal, el\u00f6l sz\u00e9kek \u00e9s pult

Fotó: www.dropshop.hu


There's always a message in the bottle, vagyis minden bornak története van. A DROP SHOP Borbár üzemeltetői arra vállalkoznak nap mint nap, hogy elmeséljék ezeket a történeteket. Elképesztő, hihetetlen történeteket. Hogy miért lett egy bor neve Krisztus könnye? Hogy miként lett egy koránkelő kis fekete kakas a világ egyik legismertebb borrégiójának jelképe? Miként győzte le elsőként egy californiai farmer a nagy francia chateau-kat?

Napközben is változó borlapjukon több mint 60 bort kínálnak, válogatva a világ legizgalmasabb borvidékeiről és Magyarországról egyaránt. Hogy a borok kóstolása teljes legyen, napi tapas választékukból különleges sonkákat, sajtokat, szardellát, és más delikát finomságokat lehet választani.

arany sz\u00edn\u0171 rajz, benne szavazok felirat \u00e9s ny\u00edl

Jelölt #2: Eleven Borbár Pécs

helyis\u00e9g, el\u0151t\u00e9rben sz\u00e9kek asztalok, h\u00e1tul a faln\u00e1l polcok borokkal

Fotó: facebook.com/elevenborbar

A vinotéka részen közel ezer borkiválóság itthonról és külföldről, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Ha pedig bezár a bolt, megnyit a borbár, ahol a vendégek utazást tehetnek a borok világában, kóstolhatják pohárral is a hazai és nemzetközi kedvenceket a kadarkától a cavákig. Mindez Pécs történelmi belvárosában, a mediterrán hangulatú Jókai téren.

arany sz\u00edn\u0171 rajz, benne szavazok felirat \u00e9s ny\u00edl

Jelölt #3: St. Andrea Wine & Sky Bar

helyis\u00e9g, sz\u00e9kekkel, asztalokkal, h\u00e1tt\u00e9rben nagy ablakok

Fotó: www.standreaskybar.hu


Budapest első gourmet koktélbárja. A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független étterem-bár a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. A Skybarnak otthont adó impozáns épületet a világörökség részeként tartják számon, emellett pedig számos nemzetközi építészeti díjjal is jutalmazták. Grandiózus mérete és páratlan megjelenése senkinek sem kerüli el a figyelmét, aki éppen a Váci utca-Vörösmarty tér környékén tartózkodik.

St. Andrea-tól megszokott minőséggel és profizmussal találkozhat majd az, aki ellátogat a Váci 1 tetőteraszára. A St. Andrea Wine & Skybar kialakításának köszönhetően egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra!

arany sz\u00edn\u0171 rajz, benne szavazok felirat \u00e9s ny\u00edl