színes ceruzák heggyel felfelé

A legszínesebb Vince Díj-kategória

Add le voksodat a legszínesebb Vince Díj-kategóriában!

Szavazz a Vince Díj legjobb borcímke kategória 3 végső jelöltje közül a kedvencedre! A voksoddal segíted az egyik tételt és még értékes nyeremény is ütheti a markodat.A Vince Díj egy olyan egyedülálló kezdeményezés, amely túlmutat egy szakmai eseményen és a széles nyilvánosság számára is megnyitja a hazai italkultúráról való gondolkodást. Már javában zajlik a közönségszavazás, aminek keretében az érdeklődők 8 kategória 33 alkategóriájának 3-3 tételből választhatják ki kedvenceiket október végéig. Szavazni IDE kattintva lehet, a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A Vince Díjat november 5-én adják át a Vince Gála keretein belül, ahol kóstolókkal, workshopokkal várnak minden érdeklődőt.

"A jó bornak nem kell cégér" bölcsességet a világ már rég meghaladta, ennek megfelelően csábítóbbnál csábítóbb címkékkel találkozunk a boltok polcain. Ebben a kategóriában különösen nehéz volt a három döntős kiválasztása, de azért sikerült. Az alábbiakban láthatod őket és szavazhatsz arra, amelyik neked a legjobban tetszik.

Ha megteszed, akkor ráadásul még értékes ajándékokat is nyerhetsz. Sok sikert!

Jelölt #1: Grand Vin de Barnag pét-nat sorozat

n\u00e9gy \u00e1tl\u00e1tsz\u00f3 palack, benne sz\u00ednes folyad\u00e9kok egy asztalon

Fotó: https://www.facebook.com/grandvindebarnag


Poénnak indult a Balatonszőlős és Nagyvázsony közötti Barnag településen 2017-ben beindított boros projekt, ami aztán elég hamar népszerűvé vált a fogyasztók körében. A játékosság ezzel együtt megmaradt, ez jól tetten érhető a pincészet 2020-as pét-natjainak vidám címkéin is.

arany sz\u00edn\u0171 rajz, benne szavazok felirat \u00e9s ny\u00edl

Jelölt #2: Hold and Hollo Dry

grafika z\u00f6ld \u00e9s feh\u00e9r alakzatokkal

Fotó: https://www.facebook.com/HoldvolgyExperience


Igazából nem is címke, hanem egy szilikongyűrű, ami jégvödörben sem ázik le, de lehúzható és akár karkötőként is viselhető. Nem grafikus, hanem iparművész tervezte. Bátran kijelenthetjük, egész világon egyedi a mádi HOLDVÖLGY Hold and Hollo sorozatának palackdizájnja. Itt a helye a döntőben.

arany sz\u00edn\u0171 rajz, benne szavazok felirat \u00e9s ny\u00edl

Jelölt #3: Bolyki Egri Csillag 2020

barna palack tarka c\u00edmk\u00e9vel, m\u00f6g\u00f6tte k\u00e9k \u00e9g

Fotó: https://www.facebook.com/bolykipinceszet


A számos magyar bor címkéjét jegyző Ipacs Géza grafikus álmodta meg, egy illusztrátor pedig kézzel vetette papírra a Bolyki címkék mesevilágát. Az Egri Csillagra a nyúl jutott.

arany sz\u00edn\u0171 rajz, benne szavazok felirat \u00e9s ny\u00edl