két boospalack, fehér doboz, sárga virágok barna háttér előtt

Aki áprilisban lép be a VINCE Klubba, meglepetést is kap

A kedvezményes áron megvásárolható kiváló magyar borok mellé áprilisban még egy meglepetés is jár.Az exkluzív VINCE Klubbal jó borokhoz juthatsz és borszerető emberek közösségébe léphetsz be. Áprilisban ráadásul 11 ezer forint helyett 5 990 forintért megvásárolható a DUÓ borcsomag mellé még egy meglepetés is jár (lásd lent).

Mi nem haboznánk a helyedben, azért sem, mert a csomagokból limitált mennyiségek állnak rendelkezésre!

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!

Szeleshát Szőlőbirtok November 2017 (Szekszárdi borvidék, száraz vörösbor)

Szőlőfajták: cabernet franc, merlot

Lendületes, könnyedén gyümölcsös, közepes testű bor Szekszárd napos oldaláról. A bordeaux-i szőlőfajták kedvelőinek biztos választás a tavasz első madárcsicsergős napjaira. Használt öthektósban való érlelés egy kevés újhordóval megbolondítva felel a bársonyosságért.

Mit együnk hozzá? Sertésborda, tört burgonya, szilvás kelkáposzta.

Kamocsay Prémium Olaszrizling Sós-hegy 2017 (Neszmély, száraz fehérbor)

A neszmélyi terroir kiváló körülményeket biztosít a fajsúlyos, komplex és rétegzett olaszrizling elkészítéséhez. Elsősorban fehérhúsú gyümölcsökre emlékeztető jegyeket mutat; mézes, virágos karakterébe szépen simul bele a meszes-löszös talaj fűszeressége.

Mit együnk hozzá? Négysajtos rizottó pirított gombákkal

\u200bk\u00e9t boospalack, feh\u00e9r doboz, s\u00e1rga vir\u00e1gok barna h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt

Meglepetés ajándék: ZAX bonbon Z MINI

A bonbon összetett kompozíció. A ZAX csokoládénál tudják ezt, minden pralinét a legjobb alapanyagokból, kézzel készítenek. A bonbon úgy működik, mint a jó bor– egymás után bomlanak ki a különböző karakterek.

A ZAX az ÉDES LUXUS

Minden Zsuzsa és férje, Ferenc otthoni konyhájában kezdődött. Tíz évvel ezelőtt megfogalmazódott bennük a gondolat, hogy milyen izgalmas hobbi lehetne a csokoládékészítés. A hobbiból szerelem lett. Évről évre nőttek a képzéssel, workshopokkal, tanfolyamokkal töltött órák számai. Így lett a hobbiból hivatás, így született meg a ZAX.

Komáromban a Duna partján nyitották meg az első üzletüket és a csokoládéműhelyt is, amit a legmodernebb eszközökkel szereltek fel. Így azt a tudást, amit nemzetközi mesterektől elsajátítottak, itthon is meg tudják mutatni.

Alapelvük, hogy prémium terméket - amilyen a ZAX is - csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Beutazták a világ országait, és összeválogatták a legkiemelkedőbb termelőket, hogy tőlük szerezzék be az édes alapot. A kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik.

Bonbonjaik számos nemzetközi versenyt nyertek. Academy of Chocolate Awards 2020-on passiógyümölcsös bonbonjuk ezüst, az International Chocolate Awards 2020-as kelet-európai döntőjén pedig sóskaramellás és meggyganache bonbonjuk is bronzérmet szerzett.

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!