három borospalack, virágok, doboz

Kékszőlőből készült ritka fehérbor lehet most a tied nagy kedvezménnyel!

Egy nagyon különleges fehérbor, nagy kedvezmény, extra meglepetés. Minket máris meggyőzött a VINCE Klub áprilisi FEHÉR TRIÓ borcsomagja.Az exkluzív VINCE Klubbal jó borokhoz juthatsz és borszerető emberek közösségébe léphetsz be. Ahogy az már hagyomány a VINCE Klubnál, áprilisban is több csomag közül lehet választani. Az áprilisi FEHÉR TRIÓ különlegessége, hogy az egyik bor bizony kékszőlőből készül! Ilyet az életben csak nagyon ritkán lesz alkalmad kóstolni, már csak ezért is megéri megrendelni a csomagot. Na meg persze azért, mert a három, összesen 11 ezer forint értékű most 6 990 forintért vásárolhatod meg és mellé még egy meglepetés is jár (lásd lent).

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!

Kamocsay Prémium Chardonnay 2019 (Neszmély, száraz fehérbor)

A neszmélyi borok igazi kuriózumnak számítanak a hazai borpalettán, ritkán jut hozzá az ember, pláne ilyen ízletes chardonnay-hoz! A fehér trió csomagunk egy szép, érett, egzotikus illat- és ízjegyekben gazdag, harmonikus, igazán különleges bort rejt.

Mit együnk hozzá? Vajon sült fogas petrezselymes bulgurral.

Lajver Borház Incognito 2021 (Szekszárd, száraz fehérbor)

Fehér. És kékfrankos. Illatban légies rozét idéz, de lehetne egy üde rizling, némi cserszegivel beparfümözve. A kortyban már érezhető a csavar, van itt friss korai málna, barack, fehér faeper, kis krémesség. Energia, tisztaság, kedvesség és finesz: ebből tudjuk, hogy tényleg kékfrankos.

Mit együnk hozzá? Serpenyőben sült csirkemell gránátalmás zöldsalátával.

Káli Balázs Öregtőkék Olaszrizling 2020 (Balaton-felvidék, száraz fehérbor)

Egy igazi Balaton-felvidéki klasszikus. A vulkanikus Fekete-hegy szülötteként hordozza annak jellemző jegyeit: a zsíros feketeföld és agyag savanykás, zöldes, valamint a bazalt sós árnyalatait. Gömbölyű, ízes bor, finom grépfrútos kesernyével és hosszan megmaradó sós ízérzettel.

Mit együnk hozzá? Grillezett camembert, friss tavaszi salátával.

h\u00e1rom borospalack, vir\u00e1gok, doboz

Meglepetés ajándék: ZAX bonbon Z MINI

A bonbon összetett kompozíció. A ZAX csokoládénál tudják ezt, minden pralinét a legjobb alapanyagokból, kézzel készítenek. A bonbon úgy működik, mint a jó bor– egymás után bomlanak ki a különböző karakterek.

A ZAX az ÉDES LUXUS

Minden Zsuzsa és férje, Ferenc otthoni konyhájában kezdődött. Tíz évvel ezelőtt megfogalmazódott bennük a gondolat, hogy milyen izgalmas hobbi lehetne a csokoládékészítés. A hobbiból szerelem lett. Évről évre nőttek a képzéssel, workshopokkal, tanfolyamokkal töltött órák számai. Így lett a hobbiból hivatás, így született meg a ZAX.

Komáromban a Duna partján nyitották meg az első üzletüket és a csokoládéműhelyt is, amit a legmodernebb eszközökkel szereltek fel. Így azt a tudást, amit nemzetközi mesterektől elsajátítottak, itthon is meg tudják mutatni.

Alapelvük, hogy prémium terméket - amilyen a ZAX is - csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Beutazták a világ országait, és összeválogatták a legkiemelkedőbb termelőket, hogy tőlük szerezzék be az édes alapot. A kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik.

Bonbonjaik számos nemzetközi versenyt nyertek. Academy of Chocolate Awards 2020-on passiógyümölcsös bonbonjuk ezüst, az International Chocolate Awards 2020-as kelet-európai döntőjén pedig sóskaramellás és meggyganache bonbonjuk is bronzérmet szerzett.

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!