három fekete borospalack és virágok fa asztalon

3 ikonikus vörösbor lehet most a tiéd hatalmas kedvezménnyel!

A VINCE Klub áprilisi VÖRÖS TRIÓ borcsomagja tényleg a vörösborok krémjét kínálja neked - ráadásul elképesztő kedvezménnyel. Most igazán érdemes belépni!Az exkluzív VINCE Klubbal jó borokhoz juthatsz és borszerető emberek közösségébe léphetsz be. Ahogy az már hagyomány a VINCE Klubnál, áprilisban is több csomag közül lehet választani. Az áprilisi VÖRÖS TRIÓ csomag egy valódi nagyágyú, hiszen a leghíresebb vörösboros vidékeink (Eger, Szekszárd, Villány) mindegyikéről tartalmaz egy palackot. A 13 500 forint értékű bort tartalmazó kosarat ráadásul mindössze 6990 forintért vásárolhatod meg (48% kedvezmény), ha belépsz áprilisban a klubba.

Egyetlen dolgod van csak, sietni, ugyanis a csomag korlátozott számban érhető el.

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!

Wunderlich Blue Velvet 2017 (száraz vörösbor, Villány)

Szőlőfajta: kékfrankos

Annyi finom cabernet franc-t kóstolunk Villányból, hogy a kékfrankosokról szinte meg is feledkezünk, pedig a Wunderlich sorozatot készítő Jammertal Borbirtokon abszolút favorit! Ez a villányi mediterrán hatásokat gyönyörűen tükröző kékfrankos egy igazi gyümölcsbomba, illatában és ízében cigánymeggy és feketecseresznye dominálnak.

Mit együnk hozzá? Bárányborda sült burgonyával, vörösboros redukcióval .

Szeleshát Szőlőbirtok Kadarka 2018 (száraz vörösbor, Szekszárd)

Ne tévesszen meg senkit a kadarka kedvessége: közepes teszt, feszes savak és komoly komplexitás jellemzi ezt a vörösbort. Szolid fahordós jegyek, finom elegancia, tengernyi gyümölcs a Szeleshát dűlőiből szüretelve.

Mit együnk hozzá? Halászlé gyufatésztával.

Juhász Testvérek Pincészete Paptag Cuvée Superior 2018 (száraz vörösbor, Eger)

Szőlőfajták: cabernet sauvignon, cabernet franc, portugieser

A Juhász Testvérek Pincészete mindig nagyszerű vörösborokat tesz le az asztalra. A selymes kortyban édes fűszerek, babér, csokoládé és kávé keveredik a finom gyümölcsösséggel. Tartalmas, hosszan érlelhető vörösbor.

Mit együnk hozzá? Tatárbifsztek pirítóssal.

h\u00e1rom fekete borospalack \u00e9s vir\u00e1gok fa asztalon

Meglepetés ajándék: ZAX bonbon Z MINI

A bonbon összetett kompozíció. A ZAX csokoládénál tudják ezt, minden pralinét a legjobb alapanyagokból, kézzel készítenek. A bonbon úgy működik, mint a jó bor– egymás után bomlanak ki a különböző karakterek.

A ZAX az ÉDES LUXUS

Minden Zsuzsa és férje, Ferenc otthoni konyhájában kezdődött. Tíz évvel ezelőtt megfogalmazódott bennük a gondolat, hogy milyen izgalmas hobbi lehetne a csokoládékészítés. A hobbiból szerelem lett. Évről évre nőttek a képzéssel, workshopokkal, tanfolyamokkal töltött órák számai. Így lett a hobbiból hivatás, így született meg a ZAX.

Komáromban a Duna partján nyitották meg az első üzletüket és a csokoládéműhelyt is, amit a legmodernebb eszközökkel szereltek fel. Így azt a tudást, amit nemzetközi mesterektől elsajátítottak, itthon is meg tudják mutatni.

Alapelvük, hogy prémium terméket - amilyen a ZAX is - csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Beutazták a világ országait, és összeválogatták a legkiemelkedőbb termelőket, hogy tőlük szerezzék be az édes alapot. A kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik.

Bonbonjaik számos nemzetközi versenyt nyertek. Academy of Chocolate Awards 2020-on passiógyümölcsös bonbonjuk ezüst, az International Chocolate Awards 2020-as kelet-európai döntőjén pedig sóskaramellás és meggyganache bonbonjuk is bronzérmet szerzett.

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!